Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 9 de Maig, Dia d'Europa - Opinió: Fernando Pascual

‘Hem de recordar els valors i principis en els quals es basa la UE com la democràcia, l'Estat de dret, la solidaritat i la igualtat’


._000895
._000900
Com a expresident del Partit Socialista Obrer Espanyol d'ALZIRA, vull expressar la meua opinió sobre la celebració del Dia d'Europa. Este dia se celebra cada 9 de maig en commemoració de la Declaració Schuman, que va establir les bases per a la creació de la Unió Europea (UE) en 1950.
És perque crec que la celebració del Dia d'Europa és més important que mai. Hem de recordar els valors i principis en els quals es basa la UE, com la democràcia, l'Estat de dret, la solidaritat i la igualtat.
Com a socialista, crec que la UE ha de ser una unió que protegisca els drets dels treballadors, promoga la justícia social i combatre la desigualtat. Hem de treballar per a enfortir la dimensió social de la UE i garantir que les seues polítiques i programes tinguen un impacte positiu en la vida de les persones.
El estat Espanyol ha sigut un membre actiu i compromés de la Unió Europea des que es va unir en 1986. Des de llavors, ha exercit un paper important en la promoció dels valors i objectius de la UE, i ha contribuït significativament a la construcció i el desenvolupament de la UE.
En termes polítics, España ha sigut un defensor clau de la integració europea i ha actuat en les decisions i polítiques de la UE. També hem sigut un dels principals promotors de la política de cohesió de la UE, que busca reduir les desigualtats econòmiques i socials entre les regions europees. També hem donat suport a l'aprofundiment de la integració europea en àrees com la unió econòmica i monetària, la política exterior i de seguretat comuna i la justícia i els assumptes d'interior.
Des d'un punt de vista econòmic, España ha sigut un beneficiari net dels fons europeus i ha rebut importants inversions i recursos a través de la política de cohesió i altres programes de la UE. A més, la UE és un important mercat per a les exportacions espanyoles i un destí clau per a la inversió estrangera al nostre pais.
En l'àmbit social, España ha promogut activament la defensa dels drets humans i la dignitat de totes les persones a la UE. Hem sigut un líder en la lluita contra la discriminació i la violència, i ha treballat per a promoure la inclusió i la diversitat en la societat europea.
España ha sigut un membre compromés i actiu en la presa de decisions i la implementació de polítiques de la UE, i ha contribuït significativament a la cohesió econòmica, social i política de la UE. En el futur, s'espera que el estat Español continue exercint un paper destacat a la UE i en la promoció dels interessos i valors en la UE.
En conclusió, la celebració del Dia d'Europa és una oportunitat per a reflexionar sobre el significat i el valor de la UE, i per a reafirmar el nostre compromís amb el projecte europeu. Hem de treballar junts per a construir una Europa més unida, més justa i més pròspera per a totes les persones.
Fernando Pascual Moscardó
Expresident del PSOE d'Alzira
 

.-000342


._000856

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal