Domingo, 21 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.225 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.573
EL SEIS DOBLE
miércoles, 17 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ordre del dia per al Ple ordinari de hui dimecres en l'Ajuntament d'Alzira

A les 19:00 hores


PLE NÚMERO 7
 
En compliment del que disposen l’article 46 i concordants de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, i l’article 78.1 i concordants del Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, vos convoque a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament el pròxim dimecres dia 26 d’abril de 2023, a les 19 hores, per a tractar el següent:
 
ORDRE DEL DIA
 
Ratificació del decret de l’Alcaldia núm. 1272/2023, de 10 de maig, de modificació del dia de celebració de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament i de les Comissions Informatives corresponents al mes de maig de 2023.
1.1. Lectura del manifest de condemna per les morts produïdes com a conseqüència de la violència de gènere.
Lectura i aprovació dels esborranys de l’actes anteriors del dies 26 d’abril i 2 de maig de 2023.
Dació de compte dels acords adoptats per la Junta de Govern Local i dels decrets de l'Alcaldia dictats des de l'última sessió plenària.
 
ÀREA DE BENESTAR SOCIAL
EXP. 4037/2023 - Proposta de la regidora delegada d’Educació i Infància per a concórrer a la convocatòria de Renovació com a Ciutat Amiga de la Infància.
 
ÀREA DE SECRETARIA
EXP. 3800/2019 - Comptabilitat assignacions econòmiques dels grups polítics municipals per a l'exercici 2023.
 
ÀREA DE SERVEIS SOCIALS I INNOVACIÓ SOCIAL
EXP. 662/2023 - Sol·licitud d'acord d'addenda de modificació al Contracte Programa entre la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'Ajuntament d'Alzira relativa al Punt d'Encontre Familiar- PTF de l'expedient CPROG/2021/019/46.
 
ÀREA ECONÒMICA
EXP. 4010/2023 - Dació de compte de la informació remesa al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública corresponent al primer trimestre de 2023.
EXP. 3285/2023 - Modificació de l'Ordenança fiscal reguladora d'ajornaments i fraccionaments.
EXP. 3275/2023 - Modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.
 
ÀREA GESTIÓ DEL TERRITORIO
EXP. 1933/2021 - Aprovació de la modificació del projecte d'urbanització corresponent a l'execució del Programa d'Actuació Integrada de la Unitat d'Execució UEI-042.
 
Despatx extraordinari.
Precs i preguntes.
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaPlenos del Ayuntamiento

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal