Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
lunes, 18 de octubre de 2010
1 2 3 4 5 6

Un gran tercer quart dóna la victòria al Nou Bàsquet Alzira a Benifaió

L’equip que entrena Alberto Lahoz va aconseguir la segona victòria de la temporada en la difícil pista del CBM Benifaió (50-73)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir dissabte passat una nova victòria en la segona jornada de la lliga de Preferent a la difícil pista del CBM Benifaó, gràcies a un tercer quart arrollador dels jugadors d’Alberto Lahoz, els quals, amb un joc de gran nivell, van acabar per vèncer la resistència del conjunt local.

El alzirenys va eixir en tromba i, amb un parcial de 0-11 en els primers tres minuts, aconseguia establir les primeres diferències en el marcador. La defensa començava a funcionar i ofegava l’atac dels locals. Però després d’un bon inici, els següents minuts donaren pas a un lleuger domini del Benifaió. El conjunt alzireny anava cedint terreny però es mantenia per davant en el primer parcial (14-15).

En el començament del segon quart, l’equip local va arribar a posar-se per davant en el marcador (18-17), en un moment en el que l’atac del Nou Bàsquet Alzira es trobava amb moltes dificultats. L’encontre es va igualar i va entrar en una fase d’errades i imprecisions per part dels dos equips, amb xicotets avantatges per al alzirenys, fins arribar al descans amb un 25-29.

En la represa va continuar la mateixa tònica d’igualtat entre els dos conjunts. Quan faltaven sis minuts per al final del període i el marcador reflectia un empat a 32, la quarta falta personal del base de l’equip de Alzira Pau Ros feia saltar les alarmes. En eixe moment, va arribar la reacció. El Nou Bàsquet Alzira va posar més pressió a la pista per tal d’evitar la fluïdesa del joc del Benifaó. Els homes d’Alberto Lahoz aconseguiren així deixar sense idees als locals i començaren a obrir distàncies.

Va ser aleshores quan Rafa Ros va agafar la direcció de l’equip. La intensitat defensiva dels alzirenys va cegar l’atac local i, a més, les continues recuperacions els permeteren anotar amb facilitat en transició. Els de Alzira passaren a controlar el ritme de l’encontre i no van deixar passar l’oportunitat de finiquitar el partit. En uns minuts arrolladors, el marcador va passar de l’empat a 32 al 37-57 amb el qual es va tancar el tercer període.

L’últim quart va ser de tràmit. El Nou Bàsquet Alzira va sentenciar en apenes tres minuts, amb una màxima diferència de 37-66. En el tram final, el conjunt d’Alberto Lahoz es va limitar a controlar el ritme del partit i a aguantar els atacs dels locals, fins a deixar el marcador en el definitiu 50-73. D’esta manera, el sènior masculí aconsegueix sumar una important victòria fora de casa.

Victòria del sènior femení en Albaida

D’altra banda, el sènior femení va realitzar un partit seriós en la seua visita a la pista del CB Ciutat d’Albaida, on es va adjudicar la victòria per 35-51. El conjunt alzireny va començar l’encontre amb molts dubtes en el seu joc, però gràcies a una defensa pressionant en tota la pista va poder obrir una xicoteta renda al seu favor. En canvi, les jugadores locals es mantenien en el partit gràcies al seu encert en els llançaments exteriors. El partit va resultar igualat fins al descans, al qual es va arribar amb un marcador de 16-20.

En la represa, el conjunt que entrena Fran Pérez “Villa”, va saber traure profit de les mancances en el joc defensiu de les jugadores locals. Les alzirenyes van ajustar la seua defensa i van saber tancar el rebot, cosa que els va permetre recuperar balons i aprofitar la seua velocitat al contraatac.

En l’últim període, el Nou Bàsquet Alzira va augmentar la intensitat defensiva, fet que, sumat a l’esforç físic realitzat per les jugadores locals, li va servir per a decantar l’encontre al seu favor, deixant el marcador en el definitiu 35-51. Al remat, després de la derrota en la primera jornada de lliga, les nostres sèniors es van adjudicar una victòria important, davant d’un Ciutat d’Albaida que es fa fort a la seua pista.