Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 10 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’ha iniciat el tractament mensual contra el mosquit tigre a Alzira

L’objectiu és mantindre esta situació de baixa presència i evitar la proliferació



._000809


._000723
Com és habitual en estes dates, l’Ajuntament d’Alzira ha représ de nou a la nostra ciutat els tractaments contra el mosquit tigre. Els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals i zones verdes del municipi. 
L'actuació consistix a comprovar les zones d'acumulació d'aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent. De nou es repetix la fórmula de la campanya de prevenció simultània a les diferents poblacions, que es porta a terme des de fa uns anys amb èxit. El passat mes d’abril va ser el primer en què 50 municipis adherits al programa preventiu del Consorci de la Ribera, van encetar l’administració de tractaments contra estos insectes, que es realitzarà de forma mensual fins a octubre i s’intensificarà durant els mesos d’estiu. Des de la regidoria de sanitat s’ha explicat que l’objectiu és mantindre esta situació de baixa presència i evitar la proliferació del mosquit tigre i de la mosca negra, tot i que no s’han rebut moltes queixes, no cal baixar la guàrdia. 
“Encara que de moment no han arribat queixes de la ciutadania, les pluges que hem tingut les últimes setmanes poden empitjorar la situació i afectar a la proliferació de mosquit. Per això demanem molta precaució per a evitar la cria del mosquit i recordem que cal tindre compte de les xicotetes acumulacions d’aigua que es formen en desaigües d’aires condicionats i plats ubicats sota les plantes” ha recordat Gemma Alós, regidora de Sanitat. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

.-000466

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal