Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
lunes, 12 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Som Primera Divisió! Un èxit que ens plena d'orgull a tots
Opinió: Fernando Pascual

L'ascens de l'equip Family Cash Alzira FS a la Primera Divisió és motiu de satisfacció, alegria i felicitat personal com a regidor d'Esports


._000472 

._000912

L’ascens de l'equip Family Cash Alzira FS, a la Primera Divisió és motiu de satisfacció, alegria i felicitat personal com a regidor d'Esports d'aquesta ciutat. 

 

Durant aquests quatre anys, he tingut el privilegi d'acompanyar a aquest equip, vivint partit a partit i presenciant la seua constant projecció, de la mà de dos grans del futbol sala: Vicente Fontana, com a president, i Braulio Correal, com a entrenador i artífex de l'èxit esportiu. 

 

El futbol sala ha aconseguit aglutinar a la joventut de la nostra ciutat entorn d'un esport dinàmic i enèrgic, però sobretot caracteritzat per l'esportivitat. És una alegria veure com els joves s'involucren i s'apassionen per aquesta disciplina, la qual cosa enforteix els valors de la companyonia, el treball en equip i el respecte mutu.

 

Com a regidor d'esports, és un honor i un motiu de satisfacció poder presenciar el renaixement del pavelló dels Esports, revivint aquells anys daurats dels anys 90. Alzira és una ciutat amb una gran tradició esportiva i esportistes destacats, de la qual cosa hem de sentir-nos orgullosos.

 

Vull donar les meues més sinceres felicitacions a tots els involucrats en aquest èxit: al gran equip de jugadors que ho han donat tot en el terreny de joc, al seu president Vicente Fontana, a l'entrenador Braulio Correal, i per descomptat, a la grandíssima afició. Sense el seu suport incondicional, aquest èxit no hauria sigut possible. La vostra passió i entusiasme són un exemple a seguir i una font d'inspiració per a tots els amants del futbol sala a Alzira.

 

El futbol sala s'ha convertit en una part integral de la nostra ciutat, generant un sentiment de pertinença i unió entre els ciutadans. És un esport que transcendeix més enllà dels resultats, ja que fomenta la vida saludable, el treball en equip i la superació personal.

 

Acabe la meua carrera política amb un immens orgull en presenciar el ressorgiment del futbol sala a Alzira i veure com s'ha convertit en una passió compartida per punts. La meua enhorabona a tots els protagonistes d'aquest èxit i el meu agraïment a l'afició, que ha demostrat el seu lliurament i entusiasme en cada partit.

 

Alzira és una ciutat d'esport i d'esportistes, i junts podem continuar construint un futur prometedor en l'àmbit esportiu. 

 

Felicitats al Family Cash Alzira FS i que continuen els èxits en la Primera Divisió!
Fernando Pascual Moscardó | Regidor d'Esports
 

 .-000295VD 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala
Opinión

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal