Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fernando Pascual: 'Com a regidor de Serveis Urbans he traslladat el meu més sincer agraïment a cadascun dels treballadors d’ACTUA'

'Al llarg de la legislatura hem aconseguit importants avanços en matèria de conservació mediambiental i embelliment urbà'


._000911

 

._000900 
Com a regidor de l'àrea de Serveis Urbans, m'he reunit amb els treballadors de ACTUA, l'empresa encarregada del manteniment de les zones verdes de la nostra benvolguda ciutat. Durant els últims huit anys, hem treballat braç a braç per a gestionar i embellir els jardins d'Alzira.

 

En aquesta reunió, he expressat el meu més sincer agraïment a cadascun dels treballadors per la seua incansable labor, dedicació i professionalitat. Han sigut un pilar fonamental en la cura dels nostres espais verds, mantenint-los en òptimes condicions per al gaudi de tots els ciutadans.

 

Durant aquest temps, hem aconseguit importants avanços en matèria de conservació mediambiental i embelliment urbà. Gràcies a l'esforç i compromís dels treballadors de ACTUA i al seu Director Tècnic Dani Puchol, hem aconseguit convertir els nostres jardins en vertaders oasis de naturalesa enmig de la ciutat.

 

El seu treball diari ha contribuït a mantindre un entorn net, segur i agradable per a tots els habitants d'Alzira. Han demostrat una destacada habilitat en la cura de les àrees verdes, duent a terme tasques de poda, reg, manteniment de parcs infantils i molt més. 

 

M'acomiade d'aquest equip, ja que el pròxim dia 17 de juny, el meu compromís polític amb la meua ciutat arriba a la seua fi. No obstant això, m'emporte amb mi l'orgull d'haver treballat al costat de vostés i el reconeixement per la seua excel•lent labor. Confie que continuaran exercint el seu treball amb la mateixa passió i compromís en projectes 
futurs.

 

Vull reiterar el meu més sincer agraïment als treballadors de ACTUA, als seus encarregats Vicente Company i Toni Bertomeu, que són part fonamental d'aquest gran equip. 

 

Gràcies a tots per la seua col·laboració i suport i dedicació!
Fernando Pascual Moscardó | Regidor de Serveis Urbans
 
 

._000909

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal