Miércoles, 8 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.242 Año: 18 Noticias: 45.976 Fotografías: 108.967 Comentarios de usuarios: 125.628
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Taula per la Convivència d’Alzira organitza un acte en la plaça Major

Dimarts 20 de juny, a les 18:30 hores


.-000130
 .-000143
La plataforma social Taula per la Convivència d’Alzira commemorarà el 20 de juny, Dia  Internacional de les Persones Refugiades, amb un acte consistent en l’exposició “Punts  clau sobre la tragèdia de Melilla”, la lectura d’un Manifest i una Performance dirigida per  l’associació Balloona Matata. Aquest esdeveniment es realitzarà a la plaça Major a les  18.30 hores. 
 
El 20 de juny va estar declarat per les Nacions Unides Dia Mundial de les Persones  Refugiades amb l’objectiu de fer visible situació dramàtica que viuen al món milions de  persones que es troben fora del seu país d’origen per temor a la persecució, al conflicte o  a la violència generalitzada i, en conseqüència, requereixen de protecció internacional.
 
Com a resultat de les guerres, el canvi climàtic i les enormes desigualtats, avui dia al  voltant de 80 milions de persones s'han vist desplaçades a la força i hi ha uns 26 milions  de persones refugiades en el món, el major nombre registrat mai, i la majoria (el 85%) es  troba en països d'ingressos baixos i mitjans. Aquesta és una realitat que va en augment,  sobre la qual cal actuar per a fer possible un món més just, igualitari, intercultural i inclusiu;  lliure de racisme, de xenofòbia i de discriminació. 
 
Taula per la Convivència d’Alzira segueix sumant esforços amb accions de promoció de la  justícia social, i està formada pels col·lectius següents: El Norte Perdido-Sin Rumbo,  Fundació Cepaim, EncuentraTe, Creu Roja, Grup de Debat per la Igualtat, Ribera en Bici Ecologistes en Acció, Fundació Manantial, Fuente Solidaria, Farmamundi i el Grup la  Ribera d’Amnistia Internacional. 
 
 
Taula per la Convivència d’Alzira
 
 
 
 

.-000049VD


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal