Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.593
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja estan a la venda les entrades per als Concerts de Sant Bernat

Antonio José, Cinco Estaciones o els Mojinos Escozios amb la Societat Musical d’Alzira


._000884
.-000452
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira ha anunciat que ja estan a la venda les entrades per als concert de festes, que tindran lloc del 19 al 22 de juliol en  a www.notikumi.com i  la taquilla del Gran Teatre, en l’horari habitual dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores. 

 

Des de la Regidoria de Festes s’ha programat una sèrie d’espectacles variats que intenten cobrir els diversos públics, des dels més menuts als joves i al públic més madur. “L’objectiu sempre ha estat poder oferir concerts als quals es podrà accedir per un preu baix, que no arriba als 10 euros, si ho comparem els preus de les entrades d’altres concerts, per tal de fer la programació accessible a tots els públics” ha explicat el regidor de Festes en funcions, Xavi Pérez.

 

Les festes s’iniciaran dimecres 19 de juliol amb l’orquestra La Tribu, que actuarà al recinte Firal de la ciutat amb entrada lliure.  Dijous, 20 de juliol, a les 22.30 h. arriba un espectacle molt especial que uneix a la mítica banda MOJINOS ESCOZIOS i la Societat Musica d’Alzira, dirigida per Teo Aparicio, una col·laboració històrica amb la qual gaudirem al mateix recinte, amb un preu de 5 euros.

 

ANTONIO JOSÉ i el seu Tour El Pacto arribaran al recinte firal d’Alzira el divendres 21 de juliol, a les 23 h. Pots adquirir les entrades per 8 euros.

 

CINCO ESTACIONES és l'evolució natural de la QUINTA ESTACIÓN, que omplirà el recinte firal amb el mateix esperit, estil de música i energia, el dissabte 22 de juliol a les 23 h. Cost de l’entrada 5 euros. En acabar el concert seguirem amb l’orquestra Prometida.

 

A banda dels concerts previstos al recinte firal, també, com és habitual, el cartell es completarà amb entrada lliure a la resta d'escenaris de la ciutat;  la plaça Major i el parc Pere Crespí, on s'oferiran actuacions variades, divendres, dissabte i diumenge. Entre altres podrem gaudir del musical homenatge a Rafael Conde, el Titi, que tindrà lloc a la plaça Major. 

 

Les activitats de les festes de Sant Bernat es completaran amb altres espectacles com el musical Frozen, divendres 21 de juliol a les 19 hores o en acabar, a les 22.30 h l’espectacle musical Top 40. Diumenge 23 a les 22.301, la plaça major acollirà l’espectacle Skandalo el Musical.  

 

Per últim el dia 22 de juliol, tindrem castell de focs d’artifici que dispararà la pirotècnia Crespo d’Alzira en acabar les actuacions musicals.  També eixe mateix dia, segons ha anunciat la Pontifícia Arxiconfraria dels Sant Patrons Bernat Maria i Gràcia, tant la missa solemne com la processó als Sants Patrons s’adelanta un dia amb motiu de les eleccions estatals.

 

Venda d’entrades: 
Concert MOJINOS  ESCOZIOS amb l’acompanyament de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira;   Dijous 20 de juliol, Recinte  Firal,  22.30  h.  Entrada única de 5 €.  
Concert ANTONIO JOSÉ: Divendres 21 de juliol, Recinte Firal 23.00 h. Entrada única de 8 €.  
Concert 5 ESTACIONES:  Dissabte 22 de juliol, Recinte Firal, 23.00 h. Entrada única de 5 €.  
La resta d’activitats programades són gratuïtes

 

Autorització de menors d’edat
En el cas que el menor tinga menys de 16 anys deurà d'anar acompanyat d'un adult i l'autorització corresponent; i en el cas de menors amb 16 o 17 anys, podran accedir amb només l'autorització corresponent i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/tutora legal. L’autorització estarà disponible online ací, o  a la web de notikumi, es pot demanar per correu electrònic a [email protected] o bé a la taquilla en l’horari d’atenció.
Ajuntament d’Alzira
 

._000909

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal