Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Poliesportiu Fontana Mongort és l'assignatura pendent del govern que hui acaba
Opinió: Fernando Pascual

‘Reconec la importància d'aquestes instal·lacions esportives i comprenc la frustració que això pot generar’


._000766

._000591

En el dia de hui, culmina la present legislatura i vull abordar un tema que ha sigut una constant preocupació durant el meu període com a regidor d'esports: la finalització del Poliesportiu Fontana Mongort. 

 

Com regidor  d'Esports, durant aquests anys, he compartit amb els usuaris d'aquesta instal·lació les dificultats i obstacles als quals  ens hem enfrontat en la realització d'aquesta important obra des del seu inici. No obstant això, entenc que aquestes dificultats no poden servir d'excusa per als esportistes que necessiten fer ús d'aquestes instal·lacions.

 

Des del Departament d'Esports, hem estat realitzant un seguiment constant de les obres i ens complau informar que actualment es troben dins del ritme establit per l'empresa constructora. Encara que en aquest moment no podem proporcionar dates precises per a la finalització de la reforma del sostre, així com d'altres aspectes com la pista, els vestuaris, la pintura i la il·luminació, volem assegurar-los que s'està treballant diligentment per a completar aquests projectes al més prompte possible.

 

Vull una vegada més expressar públicament les meues disculpes com a responsable polític pels retards que s'han presentat en l'execució d'aquesta obra. “Reconec la importància d'aquestes instal·lacions esportives i comprenc la frustració que això pot generar”. 

 

El compromís del departament d'esports ha sigut i continuarà sent treballar àrduament per a garantir la finalització reeixida del Poliesportiu Fontana Mogort, i així brindar als esportistes l'espai adequat per al desenvolupament de les seues activitats.

 

Agraïsc la paciència i comprensió de tots els esportistes afectats per aquest retard. Estic convençut que, una vegada conclosa aquesta reforma, el Poliesportiu Fontana Mongort es convertirà en un espai de referència per a la pràctica esportiva i contribuirà al benestar de la nostra ciutat.
Fernando Pascual Moscardó
 
 

 .-000295VD 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones
Opinión
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal