Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
sábado, 1 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Candidats del PSOE, PP i Compromís es comprometen a Alzira en consignar els 26 milions d’euros als PGE 2024

Per tal de possibilitar la construcció del nou pont de Xátiva que evite inundacions en la nostra ciutat



.-000049


.-000166
Convidats per la FaavvAlzira, candidats del PP, Compromís i PSOE, es comprometeren dijous en construir el Pont de Xàtiva i consignar els 26MM als PGE2024.
Després d’una presentació de les actuacions proposades a l’Estudi per a la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera, mostrant amb detall les obres projectades, intervinguen els candidats. 
 
Fernando de Rosa, PP: El nostre compromís ferm de executar el nou pont de Xàriva amb els 5MM aprovats als PGE2023 i consignar als PGE2024 les quantitats necessàries per solucionar-ho. Hi ha consens ciutadà, hi ha consens municipal i tant si governem com si no, estem disposats a consensuar les partides per acabar amb la maledicció que persegueix Alzira. Encara que Alzira no aportara anualment els 300MM que aporta, els alzirencs tindrien dret a les infraestructures que els donaren seguretat davant les inundacions.
 
Roberto Ibàñez, Compromís : Si als PGE2024 els valencians  rebérem inversions com els veïns de León o Pontevedra, en dos anys i mig els alzirencs rebríeu els 26MM.  No volem ser més que ningú, però estem cansats de ser espanyols de tercera. Serem lleials amb el PP,  defensarem, tal i com ho fèiem des del Govern de la GV, el finançament just. El nostre compromís és que els pròxims PGV puguen tindre una partida específica de 26,4MM per resoldre aquest problema.
 
Vicent Sarrià, PSOE: Coincidim en él que cal fer. Però hi ha que ficar en valor que gràcies al treball que s’ha fet aquesta legislatura, a primers d’any el proper govern progressista podrà licitar la construcció dels projectes i espere que em pugueu demanar-me comptes en el futur. 
 
Al torn obert d’intervencions del públic, en nom de l’aavv de l’Alquerieta, Lídia i Bea, exposaren la conflictiva situació del barri, conseqüència de dècades d’abandó per part de les autoritats responsables, demanant el mateix tracte que la resta de la ciutat, proposant intervencions concretes i traslladant als diputats la recerca de actuacions aportant les solucions d’experiències similars. Els candidats, sorpresos, concertaren visites posteriors per adonar-se de la realitat i configurar el puzle que resolga les diferents vessants del problema.
 
Una veïna expropiada per construir el canal, es lamentà de que li havien deixat la parcel·la sense poder desaiguar, s’havia queixat a l’Ajuntament i no havia rebut cap solució. Davant els silenci dels regidors del Govern local, De Rosa oferí els seus per intentar resoldre-li la situació creada. 
Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira
 


.-000331

 ._000585

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal