Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Diputació de València presenta el seu nou equip de govern

L'executiu provincial encapçalat per Vicent Mompó està compost per una vicepresidència, que ostenta Reme Mazzolari, i 12 delegacions


 

._000550

._000641
La Diputació de València ja té equip de govern per a la legislatura 2023-2027. El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, ha signat este dimecres el decret de nomenament dels nous diputats que conformen el nou equip de govern, compost per sis homes i sis dones, tots ells pertanyents al Grup Popular. El nou executiu provincial compta amb una vicepresidència i un total de 12 delegacions.
Reme Mazzolari ha sigut nomenada nova vicepresidenta de la Diputació i també exercirà com a diputada de Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació. Regidora a l'Ajuntament de Llíria des de 2003, Mazzolari és enginyera industrial per la Universitat Politècnica de València i màster en gestió d'empreses per l'Escola d'Organització Industrial. En l'àmbit professional es va iniciar en la redacció de projectes tècnics específics i direccions d'obra, amb múltiples treballs per a col·legis i centres d'oci com la Ciutat de les Arts i les Ciències i Terra Mítica. A poc a poc ha anat dirigint la seua trajectòria cap a la gestió urbanística, tasca que no ha deixat d'exercir i que ha compatibilitzat amb la seua experiència política.
La diputada Paz Carceller estarà al capdavant de l'àrea d'Assistència Jurídica i Tècnica a Municipis. L'alcaldessa de Puçol és llicenciada en Dret i màster com a Experta Universitària en Governança Local per la Universitat de València. En l'àmbit professional, la major part de la seua carrera s'ha desenvolupat en l'empresa privada, primer en un grup d'exportació i més tard com a assessora laboral amb despatx propi.
L'àrea d'Hisenda estarà coordinada per la diputada Laura Sáez. L'actual alcaldessa de Carlet és llicenciada en Dret per la Universitat de València i màster en Formació en Investigació Universitària per la Universitat Catòlica de València.
Avelino Mascarell és el nou diputat de Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals i Desenvolupament Rural. A estes atribucions cal afegir les competències del Consorci Provincial de Bombers. L'alcalde de Xeraco va ser diputat de la corporació provincial durant la primera part de la passada legislatura.
Quant a l'àrea de Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat, estarà encapçalada per Immaculada González. L'actual regidora de l'Ajuntament de Picassent González té formació en Dret i una àmplia experiència laboral en l'empresa privada com a assessora d'assegurances, de moda i en la gestió de comptes en una empresa de seguretat. Destaca per la seua implicació en diferents col·lectius socials de Picassent, entre ells l'Associació contra el Càncer o la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana.
Francisco Comes és el nou diputat d'Educació i Cicle Integral de l'Aigua. Alcalde de Massanassa des de finals de juliol de 2018, té formació en Ciències Empresarials i ha tingut responsabilitats en l'àrea d'Hisenda de l'ajuntament d'esta localitat.
Per altra banda, les competències de Joventut i Teatres recauen en Rocío Gil. La regidora de l'Ajuntament de València és advocada col·legiada exercent en l'ICAV. Graduada en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), compta a més amb un màster en Dret i Gestió del Transport, a través d’ESUE (Escola Superior Universitat Empresa) Bussiness School i el màster d'Accés a l'Advocacia per la Universitat Catòlica de València. Va ser també fallera major de València l'any 2018.
Pedro Cuesta és el nou responsable de Turisme i Esports. Actual tinent d'alcalde de Meliana, és tècnic agrònom i funcionari de carrera, amb plaça a l'Ajuntament de Tavernes Blanques com a tècnic de medi ambient i coordinador d'obres i serveis. A més també està al capdavant de les competències d'Esports en el consistori de l'Horta Nord.
Juan Ramón Adsuara tindrà la responsabilitat de les delegacions de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació. L'alcalde d'Alfafar, qui ja compta amb àmplia experiència dins de la institució provincial, ja que comença ara la seua tercera legislatura com a diputat, és tècnic superior i màster en Gestió Comercial i Màrqueting i va cursar el programa ‘Lideratge per a la gestió pública’ per l’IESE Business School de la Universitat de Navarra.L'àrea de Cultura estarà encapçalada per Francisco Teruel. Alcalde de Benimodo des de 2011, càrrec el qual ha revalidat de manera consecutiva en 2015, 2019 i 2023, en l'àmbit professional treballa com a funcionari de carrera a l'Ajuntament de Carcaixent.
El diputat Ricardo Gabaldón serà l'encarregat de coordinar les delegacions d'Administració General i Bandes de Música. El nou alcalde d'Utiel és assessor fiscal des de 1988, graduat social des de l'any 1989 i advocat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València. En 2022 va ser reelegit president del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d'Espanya. Així mateix, Ricardo Gabaldón va ser el màxim responsable del Col·legi Oficial de Graduats Socials de València entre 2005 i 2017, va ocupar també la sotssecretaria de la Unió Professional de València i va ser vocal de l'Observatori de Justícia de la Generalitat Valenciana.
Finalment, Amparo Folgado ha sigut nomenada diputada de Govern Obert i Integritat Institucional. L'alcaldessa de Torrent és diplomada en Treball Social per la Universitat de València i ha exercit com a treballadora social en el Centre de Salut de Burjassot.

 

Equip de govern Diputació de València 2019-2023

 

President: Vicent Mompó
Vicepresidenta i responsable de Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació: Reme Mazzolari
Assistència Jurídica y Tècnica a Municipis: Paz Carceller
Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals, Desenvolupament Rural i Consorci Provincial de Bombers: Avelino Mascarell
Educació i Cicle Integral de l’Aigua: Francisco Comes
Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat: Immaculada González
Joventut i Teatres: Rocío Gil
Hisenda: Laura Sáez
Turisme i Esports: Pedro Cuesta
Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació: Juan Ramón Adsuara
Cultura: Francisco Teruel
Administració General i Bandes de Música: Ricardo Gabaldón
Govern Obert i Integritat Institucional: Amparo Folgado
Diputació de València

 
 
 
._000472 

._000912

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Muchomiedotengo - 20/07/2023
Este presidente de la Diputación que le ha llegado por gracia divina, espero que sepa realizar una buena gestión porque con 13 no hará nada. Le guste o no depende de VOX y lo sabe.
Los sres de VOX deben estar muy contentos con este presidente que está claro que no los quiere en su gobierno, cosa que no ha podido hacer el Presidente de la Generalitat que SI o SI ha tenido que tragar.
Tanto que estamos escuchando en estos días acerca de los sueldos de los políticos, me gustaría saber si este Sr. Mompó va a renunciar a alguno de sus sueldos. Supongo que no, pero sería lícito que diera una explicación.
Será verdad,¿que todo el que se acerca a la política es por su propio interés?. Espero que se haga una buena gestión a nivel de Diputación y podamos sentirnos orgullosos del cambio.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal