Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 21 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira procedeix a la neteja dels camins rurals de La Perrera i Vell d’Alberic

Es treballarà al llarg de tot l'estiu en els diferents camins del terme municipal



._000809
Passat el primer mes de treballs dels 58 membres de les Brigades del Servei Públic d’ocupació Estatal, fem un balanç positiu de les tasques per a la Millora del desenvolupament Rural a Alzira.  
 
Fins a hui, s'ha manteniment en camins i barrancs que s'assenyalen a continuació:
 
Assegador de Llopis
Barranc Fosc.
Barranc del Respirall.
Barranc Tora
Barranc de Vilella
Barranc de la Falzia
Camí del Barranc de La Casella
Camí de Berca
Camí de l'Arena
Camí dels Pescadors
Camí Velasco
Carretera Cabanyes
Camí Hort de Mengual
Camí San Bernabeu
Camí l'Alborxí
Camí Puchol
Camí Rafol
Camí Rumbau
Camí de la Gossera
Camí Vell d’Alberic

Durant els pròxims dos mesos continuaran amb la neteja de residus i el desbrossament de diversos barrancs i camins del terme municipal, i també realitzaran tasques de desbrossament en parcel•les municipals pertanyents a urbanitzacions i altres i repararan els clots de setze camins rurals. 

El regidor responsable de l'àrea, Enrique Montalvá, ha explicat que es treballarà al llarg de tot l'estiu en els diferents camins del terme municipal. El principal objectiu de la regidoria d'Agricultura i Serveis per a la ciutat és millorar la seguretat del trànsit de cara a la campanya agrícola

Este programa d’ocupació té un doble vessant, d’una banda la conservació del medi rural i d’altra pal pal•liar la desocupació agrícola estacional amb la finalitat de garantir als treballadors desocupats del règim agrari un complement de renda, en el marc de col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira amb el Servei Públic d’Ocupació estatal (SEPE). Per a dur esta tasca , l’Ajuntament d'Alzira ha rebut dues subvencions per un total de 259.177’92€ del Servei Públic Ocupació Estatal per a realitzar estes contractacions.

Pel que fa a les actuacions dins de la ciutat, ja s’han fet ja en Les Barraques, l’Alquerieta, carrer Diego Almagro i diversos solars d'Alzira com els de Tulell, on s’ha segat per a adequar les condicions de salubritat i higiene o s’han portat a terme treballs de poda en altura en zones enjardinades com és el cas de la plaça Constitució per tal de sanejar els exemplars. 
Ajuntament d’Alzira

Ajuntament d’Alzira
 

 

.-000049


.-000166

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal