Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.596
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira recupera el concert amb motiu del 9 d’Octubre que no es va poder celebrar en 2022

També s’ha presentat el cartell de la nova edició d’Art al Carrer



._000759
El regidor de Cultura, Israel Pérez, acompanyat pel tècnic de Cultura Jordi Verdú han presentat hui en roda de premsa els cartells  dels dos esdeveniments culturals de l’inici de la tardor: Art al carrer i el concert del 9 d’Octubre.
En primer lloc, el cartell de l’edició 2023 d’Art al Carrer ha estat dissenyat per Empar Piera i que reflecteix l'essència i l'esperit d'aquest esdeveniment cultural. Tot i que al setembre es presentarà la programació, el regidor de Cultura, Israel Pérez,  ha avançat que “esta nova edició començarà o bé tindrà una prèvia en La Barraca d'Aigües Vives. Perquè La Barraca també és Alzira i, per tant, l'hem de cuidar i prestar atenció”.
Pel que fa al 9 d’octubre, es commemorarà un any més amb el tradicional concert que se celebra la vespra d’esta festivitat, el dia 8, a partir de les 21 hores, al recinte firal. El cartell, similar al que es va haver d’ajornar en 2022 a causa de la pluja, està format pel grup local la Fúmiga, acompanyats pels grups valencians Maluks, Smouking Souls, Ones i Colomet. 
La Fúmiga tornarà a tocar un any més en este concert, del qual ja són uns clàssics. També estarà a l’escenari la frescor de Maluks, tres valencianes i una manxega residents a Benimaclet. La formació arriba a Alzira després d’assolir l’any passat el premi al millor disc de mestissatge als Premis Ovidi a la música en valencià pel seu disc Som i vibrem. També tindrem a l’escenari a Smoking Souls, una de les bandes amb més èxit des que el 2017 aconseguira ser la banda valenciana en fer més concerts. Un altre dels grups que actuarà serà Ones, una formació indie que com, ells mateixos es defineixen, són una família de sis persones, provinents de diverses comarques valencianes, entre ells el bateria d’Alzira Frost Moore, a qui ja hem escoltat a Alzira en diversos esdeveniments, com per exemple la crida fallera o a la gala del Centenari del Gran Teatre. Ones aterra a Alzira amb el seu primer disc, i amb moltes ganes de sorprendre amb aires indies on la bateria i el violí conviuen. Tanca el cartell Colomet. L’artista de la Vall d’Albaida Paloma Aparisi “Colomet”, aposta per un pop que enganxa umb trets de música urbana i de reggaeton. 
Pel que fa al disseny del cartell del concert del 9 d’octubre, ha estat a càrrec de Cesc Roca. Pérez ha explicat que: “Enguany hem volgut donar-li molta importància al disseny i a més hem volgut donar-li un lema que cada any anirà canviant. El lema d'enguany és PASSEM A L'ACCIÓ.” A continuat explicant el disseny: “Per una banda apareix el rei Jaume I amb la senyera. Ell representa la història i les relacions que ha tingut la Corona d'Aragó amb Alzira. Al costat d’ell apareixen altres personatges: una dona en la part superior amb un llibre en la mà i agafant la bandera amb l'altra mà en representació del moviment feminista. En la part inferior apareixen altres tres persones acompanyant al rei i tots ells miren cap a la dreta amb coratge, fortalesa i determinació. És la representació d'una lluita intergeneracional contra la imposició d'un pensament únic que vol tornar al passat obscur. En la part esquerra se situen una parella de xics i una altra de xiques besant-se, aquesta última agafant també la bandera simbolitzant així la unitat de totes les lluites.”
El tècnic de Cultura, Jordi Verdú, ha donat a conéixer el preu de les entrades. Les que es compren anticipades tenen un preu de 10 euros i 12 euros si es compren el mateix dia del concert en taquilla. Des de hui es poden comprar en www.notikumi.com o a la taquilla del Gran Teatre, en juliol, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores i en agost, dimarts de 19:30 a 21 hores. 
També ha indicat una qüestió important, l’autorització de menors d’edat: En el cas que el menor tinga menys de 16 anys deurà anar acompanyat d'un adult i l'autorització corresponent; i en el cas de menors amb 16 o 17 anys, podran accedir amb només l'autorització corresponent i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/tutora legal. L’autorització estarà disponible online ací, o  a la web de notikumi, es pot demanar abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a [email protected] o bé a la taquilla del concert el mateix dia de l’actuació a partir de les 20 hores. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

._000619

._000575
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasVarias
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal