Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira registra en juliol un total de 79 persones aturades més

Amb respecte al mes anterior



.-000367


._000807
Segons les xifres publicades pel SERVEF, l'atur registrat el mes de juliol del 2023 a la Ribera, s'ha situat en 17650 persones, és a dir, 373 més que el mes de juny, amb un increment mensual del 2’16%. 
 
No obstant això, les dades anuals indiquen que tenim en aquest mes hi ha 1679 aturats menys que el mateix mes del 2022 el que suposa una disminució de desocupació anual del 8’69%.
 
Quant a la contractació, s'han registrat 9941 contractes al juliol de 2023, la qual cosa ha suposat 685 contractes menys que en el 2022 és a dir un 6’45% de disminució interanual. Per gèneres, 4482 han sigut a dones (45’09%) i 5459 a homes (54’91%). La contractació indefinida mensual és de 2951 contractes i la contractació temporal és de 6971 contractes el que significa un 29’69% en indefinits i la temporal un 70’12%. Els contractes han sigut tant en els temporals com en els indefinits, un 63’34% a jornada completa i un 36’66% a temps parcial.
 
Per a Raül Roselló, Secretari General Comarcal d'UGT-PV, “a pesar que el mercat laboral perd acceleració aquest mes de juliol, és indubtable l'impacte positiu que està tenint la reforma laboral per a les relacions laborals, ja que en xifres interanuals s'ha descendit l'atur en un 8’69% i reflectint mínims històrics ja que es registra el menor atur a la Ribera des de l'any 2008, inici de la crisi”.
 
De tota manera, Roselló vol incidir que: “Encara que la contractació indefinida continua sent molt superior a l'habitual abans de la reforma, observem una reculada respecte a l'any anterior l'evolució del qual ha de vigilar-se atentament en els pròxims mesos. Encara així, el principal objectiu de la reforma laboral, que és acabar amb l'excessiva temporalitat, continua avançant per la bona senda i hem d'assegurar que seguisca així”
 
És per això, que des d'UGT ara més que mai, exigim la continuïtat de totes aqueixes polítiques en matèria laboral que aprofundeixen en la protecció de drets de la classe treballadora i que es van quedar en el tinter de l'anterior legislatura. Entre elles, la necessària reforma de les causes i el cost de l'acomiadament, de manera que aquest recupere l'efecte dissuasiu i de reparació del mal que mai degué haver perdut.
 
UGT País Valencià


 

 

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal