Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.917 Fotografías: 108.907 Comentarios de usuarios: 125.594
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Societat Musical d’Algemesí refresca amb música als usuaris del Centre de Dia de l’Associació de Familiars Alzheimer Alzira

Una de les diverses activitats preparades este estiu de cara a la commemoració del Dia Internacional de l'Alzheimer, el pròxim mes de setembre


._000864

 

L’Associació de Veïns de Les Basses va cedir les seues instal·lacions perquè els usuaris del Centre de Dia d’AFA Alzira (Associació de Familiars Alzheimer Alzira) poguera disfrutar del concert solidari que els oferí la Societat Musical d’Algemesí com a una de les diverses activitats que organitza l’Associació de Familiars Alzheimer Alzira
durant l’estiu mentre treballen en l’organització dels actes commemoratius del Dia internacional de l'Alzheimer el pròxim mes de setembre, segons ens comentà Ainhoa Esquer, administrativa AFA Alzira.
Pilar Blas i Candelas Pérez, dos usuàries de centre, disfrutaren moltíssim amb tots els passodobles i amb totes les activitats que es programen per part dels cuidadors del centre al llarg de l’any.
Vicent Girbés, president de la Societat Musical d’Algemesí, ens explica que este tipus de concerts solidaris van nàixer fa, aproximadament, uns vint anys quan es juntaren en una carrera solidària a Algemesí i després començaren a acudir a les donacions de sang, d’esta forma continuaren visitant residències de majors i actualment recorren residències i centres de dia i acompanyen als majors i als residents amb passodobles que animen i serveixen com a teràpia als oients dels centres.
E6D
 
 

._000905


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
SocialActividadesHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal