Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Emergències recomana especial precaució als municipis de zones forestals en nivell màxim de temperatures altes per a evitar incendis

El Centre de Coordinació d’Emergències aconsella fer seguiment dels seus avisos i butlletins especials de riscos meteorològics



._000809
S’esperen temperatures per damunt dels 40 graus a l’interior i el litoral sud de València i a l’interior nord i el litoral d’Alacant
El Centre de Coordinació d’Emergències ha emés un avís especial davant de la possibilitat que molts municipis de la Comunitat Valenciana, especialment a l’interior i litoral sud de València i a l’interior nord i litoral d’Alacant, superen demà els 40 graus de temperatura.

 

Des de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) es recomana als municipis i els organismes amb competències en la gestió de les emergències que mantinguen l’atenció necessària i el seguiment de tots els avisos que emeta durant aquests dies el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, amb la finalitat d’activar amb antelació els protocols d’actuació i establir les mesures preventives pertinents en els respectius àmbits.  

 

L’AVSRE posa l’accent en els municipis i els organismes amb competències en la vigilància de superfícies forestals i els demana que limiten al màxim totes les activitats previstes als espais forestals i de vegetació. A més, hi afig que és essencial que es mantinguen durant el període de màxim risc en situació d’alerta davant de l’evolució de l’episodi de màximes temperatures, per a evitar un incendi.

 

Consells a la població
El Centre de Coordinació d’Emergències, a través dels seus canals d’informació, com ara les xarxes socials (@GVA112), aconsella fer seguiment dels seus avisos i butlletins especials de riscos meteorològics i dels consells per a evitar un colp de calor i suportar les altes temperatures segons les recomanacions de Sanitat.
Generalitat Valenciana
 
._000641
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal