Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rebrà 5.000 euros per a subvencionar el projecte Clau al Carrer

La Diputació de València cobrirà les despeses del projecte pilot d’acompanyament a la ciutadania en la tramitació electrònica


._000619 

._000575
L’Ajuntament d’Alzira rebrà 5.000 euros de la Diputació Provincial de València per cobrir les despeses generades al projecte pilot de la Clau al Carrer, gràcies al qual s’ha brindat acompanyament i ajuda a la ciutadania durant més de dos mesos per tal de realitzar gestions i tràmits digitals a les seus electròniques de les diferents administracions públiques tal com hisenda, la Seguretat Social o la Generalitat Valenciana, entre altres.
 
El finançament arriba a través de la convocatòria de subvencions destinades a municipis amb població igual o inferior a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València, per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social. Des de l’Ajuntament s’ha treballat clarament per la responsabilitat social i, en este cas, s’ha enfocat a tasques de superació de la bretxa digital i de les dificultats que comporta per a gran part de la societat la tramitació telemàtica. 
 
“Amb la Clau al Carrer, s'aposta per integrar la responsabilitat social en la nostra estratègia organitzativa i per a enfortir la prestació de serveis d'acord amb els valors de proximitat, igualtat i accessibilitat universal, amb la voluntat de convertir-nos en un referent en la prestació de serveis contribuint al desenvolupament sostenible i a la innovació social”, ha explicat el regidor de Modernització, Israel Pérez.
 
El projecte pilot es considera un èxit, donat que es van atorgar la pràctica totalitat de les cites disponibles, a banda d’acollir també a usuaris sense cita. Principalment s’ha sol·licitat ajuda per a obtindre la vida laboral, descarregar certificats, demanar cita a la Seguretat Social o sol·licitar l'ajuda de 200 euros per a persones amb baix nivell d'ingressos, entre altres tràmits, brindant la possibilitat a les persones que tenen dificultats amb la informàtica de fer les gestions acompanyades d’un tècnic municipal amb experiència en tramitació electrònica. Els resultats favorables i la bona acollida per part de la ciutadania, avala la possibilitat d’establir aquest servei a llarg termini.
Ajuntament d’Alzira
 


._000690 


._000351

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal