Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
miércoles, 6 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 A l’agost, 40 persones a Alzira passen a la situació d’aturats

El total de desocupats a la ciutat és de 3.080 ciutadans i ciutadanes


 
 

._000885

._000647
 
Segons les xifres publicades pel SERVEF, l'atur registrat el mes d'agost del 2023 a la Ribera, s'ha situat en 17812 persones, és a dir, 162 aturats més que el mes de juliol, amb un increment mensual del 0’92%. 
Per part seua, les dades anuals indiquen que tenim en aquest mes 1963 aturats menys que el mateix mes del 2022 el que suposa una disminució de desocupació anual del 9’93%.
 Quant a la contractació, s'han registrat 6806 contractes a l'agost 2023, la qual cosa ha suposat 673 contractes menys que en el 2022 és a dir un 9% de disminució interanual. Per gèneres, 3078 han sigut a dones (45’22%) i 3728 a homes (54’78%). La contractació indefinida mensual és de 2184 contractes (un 20’81% menys que l'any passat) i la contractació temporal és de 4542 contractes el que significa un 32’09% en indefinits i la temporal un 66’74%. Els contractes han sigut tant en els temporals com en els indefinits, un 64’52% a jornada completa i un 35’48% a temps parcial.
 Per a Raül Roselló, Secretari General Comarcal d'UGT-PV, “Les dades de l'atur registrat el mes d'agost mostren que l'abast de l'aturada del mercat laboral propi del final de la campanya d'estiu té un caràcter molt limitat. Ha de destacar-se el fet positiu que ens trobem davant un augment de la desocupació inferior al produït en aquest mateix període de l'any passat i també davant un descens interanual del 9’93% que indica la bona evolució de l'ocupació”.
Roselló posa de manifest, una vegada més, que “la reforma laboral està incidint notablement en la qualitat de l'ocupació. Novament, el contracte indefinit representa un 32’09% del total de contractes, millorant les condicions laborals de l'ocupació creada”.
Per a Roselló, “és important impulsar les política actives d'ocupació i continuar combatent la pobresa laboral, marcada pels contractes parcials de caràcter involuntari, i continuar amb l'increment salarial pactat en el V Acord per a l'Ocupació i la Negociació Col·lectiva.”
 
UGT
 
 
 
 

._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal