Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘La cultura a Alzira ha de seguir expandint-se per cada barri, per cada carrer de la ciutat’

Entrevista a Israel Pérez Gil, regidor de Cultura, Innovació i Bon Govern de l’Ajuntament d’Alzira



 

.-000424

 
Israel Pérez Gil és el nou regidor de Cultura, Innovació i Bon Govern de l’Ajuntament d’Alzira. La seua delegació queda concretada en els següents termes, en l’àrea de Cultura comprén les matèries relatives als premis literaris, associacions culturals, Gran Teatre, Casa de la Cultura i tallers, Biblioteca Municipal, agències de
lectura i Servei de Promoció i Ús del Valencià. 
Respecte a l’àrea d’Innovació i Bon Govern inclou totes les referides a Informàtica i Modernització; Oficina d'Atenció al Ciutadà “La Clau”, que comporta registres municipals, padrons municipals, serveis d'informació al ciutadà, cens electoral i PROP.
En esta primera entrevista anem a centrar-nos en els aspectes referents a la regidoria de Cultura. Israel afirma que el seu antecessor, Alfred Aranda, “ha deixat el llistó molt alt i que la regidoria de Cultura d’Alzira és un referent actualment a tota la comarca”.
Després d’una intensa capitalitat cultural al llarg de 2022, el seu objectiu és continuar el llegat que li han deixat i seguir consolidant cites culturals de la localitat que va implantar Aida Ginestar en 2015 i Alfred Aranda ha consolidat, com són l’Art al Carrer, el Nan@fest, les Jornades de la Il·lustració o els concerts del mes d’octubre.
També intentaran des de l’àrea de Cultura descentralitzar totes les activitats culturals i fer que arriben a molts més barris i carrers de la ciutat.
En l’entrevista que hem realitzat al seu despatx, a l’edifici de La Clau, detalla quin va ser el full de ruta dels pròxims mesos a la seua regidoria, quins són els objectius a assolir i de quina forma intentaran que els espais culturals de la localitat continuen creixent per a acollir cada vegada més activitats i que les associacions culturals de la ciutat tinguen unes instal·lacions dignes en tots els aspectes.
E6D
._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
Personajes AlzireñosEntrevistas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

jomateix - 12/09/2023
Falta una fira, "la fira" que siga referent comarcal i posicione Alzira.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal