Sábado, 22 de junio de 2024 Edición diaria nº 6.287 Año: 18 Noticias: 46.297 Fotografías: 109.327 Comentarios de usuarios: 125.769
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Generalitat publica les bases per al finançament de la modernització i la transparència dels planejaments urbanístics d’Ajuntaments d’un màxim de 50.000 habitants

El director general d’Urbanisme ha explicat que “amb estes ajudes es fomentarà l’elaboració de textos consolidats del planejament municipal vigent, transparents, comprensibles i en format digital”.-000331

._000807
La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha publicat les bases per a la concessió de subvencions destinades a ajuntaments de la Comunitat Valenciana d’un màxim de 50.000 habitants, per a la modernització i la transparència del planejament urbanístic vigent, segons notifica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).
En moltes ocasions, els ajuntaments de menys de 50.000 habitants compten amb un planejament general constituït per plans generals, normes subsidiàries o delimitació de sòl urbà, no adaptats a la normativa urbanística vigent, text refós de la Llei d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge (TRLOTUP), que, a més, han sigut modificats o desenvolupats per diversos instruments urbanístics al llarg de la seua vigència.
En este sentit, el director general d’Urbanisme, Paisatge i Avaluació Ambiental, Miguel Ángel Ivorra, ha explicat que “amb estes ajudes es fomentarà l’elaboració de textos consolidats del planejament municipal vigent, transparents, comprensibles i en format digital”.
Segons publica el DOGV, per a l’elaboració d’estos textos consolidats el seu contingut haurà d’incloure el planejament general, les modificacions i homologacions posteriors i el planejament de desenvolupament, utilitzant la base cartogràfica de referència actualitzada sobre la qual digitalitzar eixa versió consolidada, però sense possibilitat de fer cap modificació de les seues determinacions urbanístiques.
A més, el text consolidat s’haurà de publicar en la web pròpia de l’Ajuntament i en la de la Generalitat, a fi de donar publicitat i dotar de transparència el planejament vigent.
L’import màxim de la subvenció a concedir a cada ajuntament per l’elaboració del text consolidat del planejament urbanístic vigent s’establirà en les convocatòries que es publiquen basades en esta disposició.
Així mateix, la presentació de sol·licituds i la documentació que es requerisca en la convocatòria per a l’obtenció de les subvencions regulades en esta ordre es realitzarà només mitjançant tràmit electrònic, a través de la seu electrònica de la Generalitat.
Generalitat Valenciana
 
._000905

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal