Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 30 espectacles i presència de 24 companyies en la huitena edició d’Art al Carrer a Alzira

Israel Pérez, regidor de Cultura: “Anem a fer més carrer que mai per a que tota la ciutadania d’Alzira siga la vertadera protagonista”


._000900
Hui s’ha posat en marxa la vuitena edició d’Art al Carrer i la setena de la JIA. Un any més arriba este festival gratuït i dirigit a tots els públics, que dinamitza la vida de la ciutat a través de múltiples intervencions de les diverses arts, música, circ, dansa, malabars, literatura, il·lustració… una gran varietat d’actes de qualitat. 
30 espectacles i presència de 24 companyies entre locals, autonòmiques i nacionals en què es manté la incorporació literària de 2022.
Esta edició barreja les grans actuacions o espectacles amb propostes més senzilles. Com sempre es podran disfrutar propostes d’artistes locals, com Trio d’Archi, María Belda, Josep Pérez, Ximo Noguera o  Rosana Mira. 
 

 
Un ventall molt ampli que culminarà amb un gran espectacle Flama Viva d’Spinish Circo, en el que es combina malabars, efectes visuals i foc, des de la plaça Generalitat. 
A més, els espectadors tindran l’oportunitat de veure de nou a Tymbals Dipercusion, presents al Nan@fest 2023 que ara tornen a fer gaudir al públic des del punt de vista de la diversitat funcional.
‌Una programació participativa, que a més enguany s’obri a Creu Roja, amb l’exposició fotogràfica “Rostres que fan ciutat”, dins del projecte Crece, que es podrà visitar a la plaça Major o el Mural Comunitari contra l’odi de CEPAIM que es visitarà a la plaça de Sant Judes.
“Una aposta, la de 2023,  per la descentralització. Anem a fer més carrer que mai per a que tota la ciutadania d’Alzira siga la vertadera protagonista. Volem afavorir el comerç local i potenciar altres espais del nostre municipi, per això a les 16 ubicacions que ja teníem s’afig la plaça Sant Judes o la Barraca d’Aigües Vives” ha explicat el regidor de Cultura, Israel Pérez. 
A més el regidor ha insistit en la importància de cuidar este festival tan nostre, “que “democratitza” l’art, posant-lo a l’abast de tots els públics, fent espai per a les col·laboracions de diverses entitats amb gran participació de la ciutadania, a la que convide a continuar eixint al carrer i a esta festa”.
E6D
 
 

._000905



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal