Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 El MUMA va acollir el lliurament dels Premis Teodor Andreu i Josep Francés de realisme

També es van inaugurar les exposicions The Dome i el mateix “Salón de Otoño del Realismo”


._000895

._000900
La cinquena edició del Salón de Otoño del Realismo, organitzada per  la Gallery LORENZO DI  MEDICI, s’inaugurava  al  MUMA, on va tindre lloc el lliurament de premis del concurs internacional de pintura i dibuix realista. L’exposició és una mostra dels treballs seleccionats, en la que l’Ajuntament d’Alzira participa amb la concessió del Premi Teodoro Andreu en la modalitat de pintura dotat de 1.500.-€. I per altra part, el premi de dibuix Josep Francés de 500 €.
El jurat va decidir que el premi TEODORO ANDREU, atorgat per l'Ajuntament va recaure en Mar Arrabal  i la seua obra: La magia de la luz, mentre que el premi de  Dibuix JOSEP FRANCÉS, atorgat per l'artista, recau en  Rosa Luz Herrero per la seua obra, Yo misma. També es van atorgar mencions d’honor a: Olivia Caballero, Antoni Roig Aliaga, Maria Teresa Durá, y Llanos Part
La present edició del Salón de Otoño del Realismo, inaugurada ahir pel regidor de Patrimoni Històric, Xavi Pérez, junt als regidors Bernat Ríos i Benjamín Ferrer, es troba exposada al MUMA a la Sala Temporal I, des d’ahir 5 d'octubre, fins al 30 de desembre. Es tracta d’un certamen que any darrere d’any, va consolidant-se i en el que el concurs, es complementa amb l’exposició en les sales temporals del MUMA de les obres seleccionades.
El regidor ha agraït a totes i a tots els artistes participants, ha felicitat als guanyadors i ha destacat que un dels objectius de la regidoria “és impulsar este tipus de certamen a tots els nivells, perquè a banda de de prioritzar la cultura també divulguen la nostra ciutat per tot arreu”. 
També ahir era el moment d’inaugurar l’exposició de l’artista local Josep Francés, “The Dome”, una mostra atrevida de l’internacional, Josep Francés, qui aposta, per introduir noves imatges als seu món caracteritzat per l’espai urbà, on incorpora la dona com a protagonista, tractada amb respecte, enaltint-la per donar vida en este cas a espais que sorprenen per la seua grandiositat, color i realisme. L’acte inaugural va comptar amb l’actuació de ball La seda és la meva ballarina. El regidor de Patrimoni Històric, Xavi Pérez, va animar la ciutadania “a que visiten estes dos exposicions i que visiten el MUMA, un museu referent en tota la Comunitat Valenciana” i va agrair a Josep Francés “el seu compromís artístic amb la nostra ciutat”.
Ajuntament d’Alzira
 
._000905
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal