Miércoles, 28 de febrero de 2024 Edición diaria nº 6.172 Año: 17 Noticias: 45.537 Fotografías: 108.325 Comentarios de usuarios: 125.467
EL SEIS DOBLE
miércoles, 25 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ordre del dia per al Ple ordinari de hui dimecres en l'Ajuntament d'Alzira

A las 19:00 horas._000930
PLE NÚMERO 17
En compliment del que disposa l’article 46 i concordants de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, i l’article 78.1 i concordants del Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, vos convoque a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament del pròxim dimecres 25 d’octubre de 2023, a les 19 hores, per a tractar del següent:

 

ORDRE DEL DIA
Lectura del manifest de condemna per les morts produïdes com a conseqüència de la violència de gènere.
Lectura i aprovació de l’esborrany de l’acta anterior corresponent al dia 27 de setembre de 2023.
Dació de compte dels acords adoptats per la Junta de Govern Local i dels decrets de l'Alcaldia dictats des de l'última sessió plenària.

 

ÀREA DE BENESTAR SOCIAL
Exp. 8067/2023. Moció del grup polític municipal del Partit Popular sobre que l’ensenyament del llenguatge de signes s’incorpore a les activitats extraescolars que l’Ajuntament d’Alzira oferix en el centres educatius de la nostra ciutat.

 

ÀREA DE POLICIA
Exp. 8035/2023. Proposta de felicitació a l’agent de la Policia Local Javier Esteban Vivanco i als agents de la Policia Local d’Algemesí Vicent March Ara i Elena Perea Gómez.
Exp. 8167/2023. Moció del grup polític municipal del Partit Popular sobre instal·lació de senyals amb indicador de velocitat per a ajudar a controlar el trànsit.


ÀREA DE PROJECTES I INFRAESTRUCTURES
Exp. 8083/2023. Moció del grup polític municipal de Ciudadanos de l’Ajuntament d’Alzira sobre l’ampliació i millora dels punts de recàrrega de cotxes elèctrics.
Exp. 8158/2023. Moció del grup polític municipal VOX Alzira sobre el cementeri municipal.


ÀREA DE SERVEIS SOCIALS I INNOVACIÓ SOCIAL
Exp. 8166/2023. Moció del grup polític municipal del Partit Popular de proposta de declaració d’Alzira com a ciutat amiga de la lactància materna.

 

ÀREA ECONÒMICA
Exp. 8187/2023. Modificació de crèdits 67/23 del pressupost general, per crèdits extraordinaris i suplements de crèdits.

 

ÀREA GESTIÓ DEL TERRITORI
Exp. 8156/2023. Moció del grup polític municipal del Partit Popular sobre ajudes per al tractament contra la mosca blanca.
Exp. 1268/2022. Donar conformitat a la proposta tècnica de millora de la seguretat viària en la carretera CV50 en l’entorn de la Barraca d’Aigües Vives, del Servei Territorial d’Obra Pública de la Direcció General d’Infraestructures i Projectes Urbans de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori.

 

Despatx extraordinari.

 

Precs i preguntes.

 

Atentament, L’ALCALDE PRESIDENT 
 
 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaPlenos del Ayuntamiento

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal