Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació Empresarial Alzira presenta 8 rutes guiades i gratuïtes per a ‘Descobrir Alzira’ pam a pam

Trobaràs tota la informació en la web www.descubrealzira.com


 ._000585

 

"Descobreix Alzira" compta amb 8 rutes a fi de maximitzar el potencial d'Alzira com a destinació turística mitjançant la creació d'un producte que ajude a desestacionalitzar i diversificar l'oferta amb la intenció d'incrementar la seua qualitat i sostenibilitat.
Cadascuna de les rutes pretén unir les noves demandes i tipologies turístiques a través d'un conjunt d'actuacions centrades en l'aprofitament dels atractius del territori, bé siguen naturals, culturals o socials, per a complementar el model actual lligat a la cultura de la festa de Falles i Setmana Santa.
Dit d'una altra manera, pretén crear una alternativa turística i diversificar l'oferta turística local, tot això basat en una estratègia que les seues principals característiques són el desenvolupament sostenible i la qualitat.
Mitjançant este producte, es desitja afavorir la implantació d'un nou model de turisme amb una major participació de la societat i un nou model de gestió basat en mecanismes de corresponsabilitat públic-privada.
“El potencial turístic d'Alzira és alt i presenta múltiples factors per a la seua millora en el futur. La seua posició geogràfica li ha privilegiat amb una alta qualitat paisatgística, gran varietat de recursos naturals i un elevat potencial mediambiental”, segons ha indicat Xavi Pérez, regidor de Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament d'Alzira.
A més, “Alzira té potencial suficient per a constituir-se com un territori gastronòmic amb identitat pròpia basada en una oferta diversa de productes (plats típics, dolços i elaboracions artesanals) i especialitats culinàries en arrossos”, ha destacat Toni López, membre de l'Associació Empresarial Alzira.
E6D

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal