Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.616
EL SEIS DOBLE
jueves, 23 de noviembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: CIPFP Luis Suñer
Ver imágenes de esta noticia
1

 El CIPFP Luis Suñer d’Alzira ha realitzat diverses activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Home

Una data que es conmemora cada 19 de novembre


 

.-000089 
Al CIPFP Luís Suñer hem dut a terme activitats al voltant del 19N. El Dia Internacional de l'Home (DIH) es celebra el 19 de novembre.
 
Els seus objectius principals són abordar temes de salut masculina de totes les edats; promoure models masculins positius i igualitaris; ressaltar el rol positiu i les contribucions que els homes fan diàriament tant a la seva comunitat com a la societat; promoure la igualtat de gènere; i crear un mon més segur i millor.
 
Al voltant d’aquesta data s’ha treballat una sèrie d’activitats amb l’alumnat a les tutories i també aplicant la metodologia TILC (tractament integrat de llengua i continguts) hem realitzat una dinàmica en anglès "International Men’s day " elaborada per Anna Debeye (European Volunteer) amb la finalitat de prendre conciència de les creences socials al voltant del model masculí.
 
A més a més, l’alumnat de la FPB ha treballat esta temàtica participant en un Trivial sobre la pel·lícula “El Club de la Lucha”. D’altra banda, l’alumnat de GM d’Activitats Comercials ha realitzat una penjada de cartells, posters, espills amb frases motivadores. Clica en la imatge per vore imatges de les activitats al voltant del 19N.
 
Gràcies per la participació!!
CIPFP Luis Suñer  
 
._000905 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal