Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
sábado, 20 de enero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira participa en la jornada formativa per a Ciutats Amigues de la Infància

Ha servit com a punt d’encontre dels municipis adherits a la xarxa



._000743
L’Ajuntament d’Alzira, a través dels departament de serveis socials i el d’infància, ha participat activament en les jornades formatives organitzades per la Direcció General de Infància de la Generalitat Valenciana e implementades per Unicef. 
 
La jornada realitzada el passat dimecres a Sagunt ha servit com a punt d’encontre dels municipis adherits a la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància i altres òrgans que participem de la prevenció i promoció dels drets a la infància, com serveis socials.
 
En les jornades s’ha explicat com garantir els drets dels xiquets i xiquetes a través de les polítiques integrals d’infància en les que es considera al xiquet i la xiquets com a ciutadà actiu. D’altra banda també s’ha parlat de la coordinació interdepartamental per a treballar per la infància.
 
Unicef ha convidat al departament de Serveis socials d’Alzira per tal de participar en una taula redona, e la qual ha participat la psicòloga Aida Cabrera, treballadora de serveis socials, qui ha exposat com s’està treballant per la protecció de la infància des de l’àmbit local i com s’està implementant la participació del municipi d’Alzira en el projecte de Unicef España de prevenció de la violència en la infància. Este projecte està en actiu des de fa 2 anys i en ell també participa el departament d’infància i altres associacions externes. 
 
Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials, “els xiquets i xiquetes són ciutadans actius i com a tal aporten un valor de present i futur que enriqueix a la comunitat. Per això des de la vesant d’ intervenció en infància des de serveis socials, ens han convidat a esta jornada com a membres actius dins dels òrgans institucionals”.
 
Entre els assistents participants s’ha comptat amb representants de l’àrea de serveis socials, com les regidores, de Serveis Socials Amelia Blanquer i Educació, Virtuts Piera, la cap secció de Serveis Socials, Ana Iborra,  la psicòloga d’Atenció primària bàsica Aida Cabrera i la tècnica d’infància Pilar Montalvá.
 
 Ajuntment d’Alzira

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal