Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.918 Fotografías: 108.908 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de febrero de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira commemora el Dia Internacional pels drets de les dones amb una setmana plena d’activitats

El primer premi del concurs del cartell ha sigut per a la jove estudiant María Bernal



._000351

.-000342

 

Alzira commemora el Dia de la Dona- el 8 de març -amb un seguit d’activitats diverses que es duran a terme des del dilluns i fins al pròxim 8 de març. Enguany com a principal novetat, la Setmana de la Dona comptarà amb un cartell anunciador que ha estat fruit de la participació, a través del concurs convocat per la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Polítiques Inclusives i Habitatge. 
Hui, l’alcalde de la ciutat, Alfons Domínguez junt a la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Amèlia Blanquer, han lliurat els premis a les persones guanyadores d’este concurs. El primer premi ha sigut per a la jove estudiant María Bernal, el segon, per a Pablo Ríos i el tercer, per a Paula Serrano. Per tant, el cartell anunciador dels actes de la Setmana de la Dona és el que ha guanyat el primer premi.
La setmana començarà el pròxim dilluns amb una xerrada organitzada per l’àrea de participació ciutadana de la Comissaria de la Policia Nacional Alzira-Algemesí, que porta per títol “Soc dona, em sent segura”. La xarrada tindrà lloc dilluns a les 10.30 del matí a la Casa de la Cultura d’Alzira. 
Dimarts, la Fundació ONCE organitzarà un taller d’autocures per a dones que tindrà lloc a l’aula 2 de la Casa de la Cultura. Cal fer inscripció prèvia en l’àrea de Serveis Socials al carrer Rambla, (edifici de  La Clau, primera planta) i sols esta activitat serà per a dones exclusivament.
En l’equador de la setmana, les activitats es desdoblen pel matí i per la vesprada.  La psicòloga de l’àrea de Serveis Socials, Alba Mompó oferirà un taller a l’Auditori de la Casa de la Cultura, anomenat “ Aprenent sobre la sexualitat” a les 10.30 del matí.  A la vesprada,  oferirà una ponència sobre “Violència masclista i sistema judicial.” Serà a les 18.30 a la Casa de la Cultura. 
L’esport estarà present dijous pel matí, ja que coincidint amb la fi de ruta del programa Alzira Camina, el recinte esportiu de Tulell acollirà una activitat esportiva organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira i oberta a tota la ciutadania. A les sis de la  vesprada del dijous, el saló Daurat de la Gallera acollirà una conferència sobre “Noves masculinitats” a càrrec d’Erik Pescador  de l’entitat “Hombres en cambio”.
La Setmana conclourà el dia 8 de març, dia de la dona, amb un acte institucional a les portes de l’Ajuntament on es llegirà un manifest que expressarà  els objectius que es marca l’Ajuntament en el Dia Internacional de les Dones,. L’acte estarà amenitzat per un quartet de corda.
La regidora de Serveis Socials, Amèlia Blanquer, ha explicat que “la Setmana de la Dona és una oportunitat  per a reflexionar sobre els desafiaments que encara hi ha en matèria d’igualtat, per a comprometre’s a treballar junts i juntes des de les institucions i la societat en el conjunt, em referisc a totes les entitats perquè cada volta hem de ser més participatives i donar més facilitats a escoltar i complementar-los.”
Ajuntament d’Alzira

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 27/02/2024
¿Coste para el presupuesto municipal?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal