Sábado, 27 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.322 Año: 18 Noticias: 46.492 Fotografías: 109.556 Comentarios de usuarios: 125.913
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de mayo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Proposta de 1.500 euros de sanció a un veí d’Alzira per depositar trastos en un espai prohibit i senyalitzat

L'Ajuntament d'Alzira ha incoat un expedient sancionador per infracció de l'Ordenança Municipal de la Neteja Urbana



._000905
L'Ajuntament d'Alzira ha incoat un expedient sancionador a un veí amb una proposta de sanció de 1.500 euros per infracció de l'Ordenança Municipal de la Neteja Urbana, en depositar trastos en un espai expressament prohibit i senyalitzat. 
L'inici de l'expedient s'ha produït per la denúncia d’un particular davant la Policia Local d'Alzira, que s'ha derivat al Departament d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat, que és el responsable de l’Àrea per a la seua tramitació. 
Els fets es van produir el dia 17 d'abril en el Camí Valletes de Gall- Pont de l’Estret. En esta ubicació, en la qual està prohibit depositar tota classe de residus es va col·locar, fa mesos, un senyal en la qual s'adverteix de les conseqüències d'estes actuacions incíviques, sancionades  fins a 3.000 euros. Estos abocadors incontrolats es troben pròxims a zones d'alta vegetació o boscosa. 
A més poden provocar greus incendis i enlletgeixen l'espai públic. És per això que, en diferents ubicacions del nostre terme municipal i en compliment de la Llei Forestal 3/1993 de la Comunitat Valenciana i l'Ordenança Municipal de Mesures de Protecció contra Incendis Forestals, s'han retirat els contenidors que estaven situats en les zones afectades, senyalitzant-se degudament. No obstant això, i malgrat la senyalització i fins i tot col·locació de cintes de precinte, cada dia es produeixen abandons de fem, objectes i fins i tot materials perillosos, com és el cas de l'amiant, perjudicial tant per a la salut com per al medi ambient.
El regidor d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat, Enrique Montalvá, manifesta el seu rebuig contra esta mena de conductes que perjudiquen a tots i a més, estos serveis extraordinaris per a la recollida i neteja en espais prohibits, menyscaben els treballs ordinaris de recollida de residus i costen diners a tots els ciutadans. També recorda que disposem d'un servei totalment gratuït de recollida d’electrodomèstics, trastos vells o mobles. Este servei, ARREPLEGUEM!, atén telefònicament, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores als veïns d'Alzira que volen desfer-se d'objectes o trastos, perquè els siguen recollits en la zona de contenidors més pròxima als seus domicilis i així evitar l'abandó indiscriminat a la nostra ciutat.
A més l'ECOPARC, obri les portes de dilluns a divendres, de 9.00h. a 14.00h.  i de 16.00h. a 19.00h. I els dissabtes i diumenges de 9.00h. a 14.00h.
Departament d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat
 
 
 

._000647VID

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal