Sábado, 27 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.322 Año: 18 Noticias: 46.492 Fotografías: 109.556 Comentarios de usuarios: 125.914
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Xúquer Centre Educatiu prepara dos Campus d'Estiu per a facilitar la conciliació familiar-laboral

Dos propostes molt refrescants per al període del 24 de juny al 26 de juliol, amb servici de matinera i menjador disponible



._000472

 

L'estiu s’aproxima, però les vacances escolars poden suposar un desequilibri en les rutines de moltes llars. Els Campus d'Estiu són una alternativa per a moltes famílies que busquen entorns segurs i estimulants perquè xiquets i xiquetes gaudisquen de l'estiu amb una planificació d'activitats amb les quals aprendre, explorar i divertir-se.

Amb l'objectiu d'oferir alternatives que promoguen esta conciliació laboral-familiar, Xúquer Centre Educatiu ha tornat a dissenyar dos propostes molt refrescants per al període del 24 de juny al 26 de juliol, amb servici de matinera i menjador disponible.
Xúquer Centre Educatiu i Alzira Futbol Sala (Futsal) col·laboren de nou en un Campus d'Estiu dedicat a l'aprenentatge d'esta disciplina esportiva, però que també ajudarà a millorar les seues competències lingüístiques.
Dirigit a xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2019, el Campus d'Estiu Bilingüe i de Futbol Sala oferirà una experiència integral al seu alumnat, promocionant l'activitat esportiva.
El Campus comptarà amb un equip d'entrenadors/es i monitors/es qualificats, també especialistes en l'ensenyament i aprenentatge d'idiomes, que planificaran un gran nombre de jocs, exercicis de tecnificació, partits, tallers i activitats interactives en anglés. La programació inclou a més visites de jugadors insígnia del 1r equip de l'Alzira FS, que assessoraran l'alumnat per a millorar les seues capacitats esportives i compartiran les seues millors anècdotes.
I per a combatre les altes temperatures, s'habilitarà l'accés a piscina amb activitats i jocs aquàtics.
Per a l'alumnat més xicotet (2018-2020), Xúquer Centre Educatiu prepara l'Escola d'Estiu Infantil que activarà «cos i ment» amb divertides activitats ambientades.
Manualitats, disfresses, tallers de cuina, festes i balls són algunes de les propostes que avancen des del centre educatiu i que permetran a l'alumnat gaudir de l'estiu, aprendre de si mateixos i col·laborar amb els seus companys i companyes.
Xúquer Centre Educatiu
 
 

._000472

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal