Sábado, 27 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.322 Año: 18 Noticias: 46.492 Fotografías: 109.556 Comentarios de usuarios: 125.913
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: CIPFP Luis Suñer
Ver imágenes de esta noticia
1

 El CIPFP Luis Suñer d’Alzira va organitzar les jornades ‘Noves perspectives cap a la Internacionalització i la Inclusió de la FP de grau superior’

Cal destacar que el centre és pioner a la Comunitat Valenciana quant a mobilitats Erasmus+


.-000089 
El passat 22 de maig, i com a part de l'estratègia d'Internacionalització del CIPFP Luis Suñer Sanchis, quatre dels nostres docents van participar en les jornades “New perspectives towards the Internationalization and Inclusion of Higher Education Vocational Training” que es va celebrar en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació de València.
La inauguració de la Jornada va ser a càrrec del Secretari Autonòmic d'Educació, Daniel Mcevoy Bravo i el Subdirector General de Formació Professional, Salvador Colomar Gisbert, i va ser presentada i vehiculizada en Anglés pel coordinador del Dept. d'Internacionalització del nostre Institut, Sergio Sanz.
Cal destacar que el nostre centre és pioner a la Comunitat Valenciana quant a mobilitats Erasmus+ fora de la Unió Europea i des de 2018 els nostres alumnes han pogut estudiar i fer pràctiques en ciutats com Mostar, Sarajevo i Tirana.
Durant la sessió matinal la Jornada va estar enfocada a mostrar les oportunitats i estratègies d'internacionalització  que es poden dur a terme en la Formació de Grau Superior, fins i tot més enllà de les fronteres de la Unió Europea (Accions K171 d'Erasmus+).
Comptem amb la participació de diverses Universitats Estrangeres (Albània, Montenegro, Bòsnia Hercegovina, Kosovo, Cap Verd i Moçambic) que ens van contar les seues experiències en projectes internacionals i concretament en Erasmus+ amb Instituts de la Comunitat Valenciana i amb alumnat de Grau Superior.
A la vesprada es van realitzar diferents workshops per a explorar les necessitats, beneficis, desafiaments i impacte en les institucions que participen d'estos projectes. En estos tallers van actuar com a dinamitzadors dels diferents grups de treball tres professors del departament de Comerç i Màrqueting del nostre centre, Yolanda Ferrando, Josep Pons i Vicent Torrent, els qui compten amb àmplia experiència en mobilitats preparatòries en diferents projectes Erasmus+.
CIPFP Luis Suñer

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal