Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 30 de diciembre de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alzira que no volem
Article d’opinió d'Orwell

“Alzira, la ciutat que vols” i “Diseña tu ciudad” són un exercici d’indecència política


 

A la lluna de València
---------------------------------------------------------
Orwell 


L'Ajuntament d’Alzira ha distribuït durant esta setmana el BIM (Butlletí d’informació municipal), junt amb un tríptic titulat “Alzira la ciutat que tu vols”, però esta no és l’única campanya que ha iniciat l’Ajuntament, sinó que hi han més “Diseña tu ciudad” o també les cunyes publicitàries que s’emeten a Alzira Ràdio al respecte i és per tant evident que la campanya electoral a Alzira ja ha començat.

En primer lloc, cal dir que el tríptic de la campanya “Alzira la ciutat que tu vols” comprèn 5 àrees temàtiques: d’ocupació, destaquen la creació de IDEA i el parc empresarial “El Pla”; de cultura, el Museu Municipal, el Gran teatre i la Casa de la Cultura. A l’àrea d’educació, destaquen la Universitat Catòlica San Vicente Màrtir, l’IES Tulell, el Col·legi Gloria Fuertes o la Nova Biblioteca. A l’apartat de salut, l’Hospital de la Ribera, el segon centre de salut i la residència de la 3ª edat i de turisme, destaquen la ‘peatonal·lització’ de la Vila, la Murta, la Casella, Falles i Setmana Santa.

Podríem entrar a debatre cada cosa que posa al pamflet però, en general, són o projectes o edificis que ha pagat la Generalitat, perquè són de la seua competència, mentre que els altres edificis ja existien, com l’Hospital de la Ribera o el Gran Teatre. D’altra banda, del parc empresarial “El Pla” no s’ha venut cap parcel·la. Però em sembla un atreviment que parlen de la “Nova Biblioteca” que no només no està acabada, com deuria ser, sinó que mai ha sigut una prioritat del PP municipal com han demostrat durant els últims 8 anys. Altre és el tema de la Universitat Catòlica, no sé si està ací per l’alcaldessa d’Alzira o les seues gestions, però el centre sociocultural de propietat municipal que ha costat vora un milió d’euros va a passar a mans de la Universitat Catòlica que no és altra cosa que una empresa privada, sembla que al final tot és paga.

L’alcaldessa Elena Bastidas diu al respecte de la campanya “Nos sentimos orgullosos de nuestra ciudad y esto es lo que pretende reflejar la campaña que lanzamos hoy. Con un coste cero para el Ayuntamiento esta campaña permitirá interiorizar este sentimiento alzireño en todos y cada uno de nosotros”.

Bastidas no pot mentir dient que té “coste cero” perquè la impressió d’estos pamflets no es debades i per tant té un cost que paguem tots els alzirenys. També pot estar molt orgullosa d’Alzira però per a interioritzar el sentiment de ser alzireny no cal malbaratar els diners públics.

L’altra campanya “Diseña tu ciudad”, tampoc té cap sentit, o es suposa que han estat 8 anys governant sense saber l’opinió dels alzirenys i ara pretenen saber-la dos mesos abans d’eleccions per a un govern futur?

Mentrestant a una època de crisi econòmica, desocupació i pujada d’impostos(taxa del fem)tenim un govern municipal que en compte de practicar la austeritat responsable fa una gestió econòmica irresponsable. Estes campanyes no tenen cap tipus de justificació, perquè són utilitzades per l’ interès particular del PP, però a costa de les butxaques dels alzirenys.

En un article anterior em referia a l’ús partidista que feia el PP del BIM, així com d’Alzira Ràdio, però sembla que lluny de conformar-se amb estos dos mitjans per manipular, creen i utilitzen les campanyes “Alzira, la ciutat que vols” i “Diseña tu ciudad” en un exercici d’indecència política.

Estes campanyes mostren quina falta d’ètica i de transparència caracteritza els governants locals del PP i amb el menyspreu que amb estes campanyes tracten als ciutadans, cal per tant a Alzira una regeneració democràtica per tal d’eliminar la publicitat institucional.

Winston Churchill afirmava que” La democràcia és la necessitat de doblegar-se de tant en tant a les opinions dels altres”



                           
.-000052                                                                                                           .-000057

.-000062




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasOrwell
Opinión
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 30/12/2010
"Destaquen la ‘peatonal·lització’ de la Vila, la Murta, la Casella, Falles i Setmana Santa".
¿Cómo se peatonalizan las Fallas y la Semana Santa?
Lo que si que estaría bien es que peatonalizaran la Murta y la Casella. Unas escaleras mecánicas para subir a la Creu del Cardenal y al "ouet" sería lo ideal. Estos que se pegan esas caminatas para ver los monasterios seguro que lo agradecían.
PACO - 30/12/2010
Orwell, Orwell es clar que eres del PP Ja Ja Ja
Hauries de presentar-te a les eleccions per a solucionar tot allò que sempre critiques. Vinga home atrevix-te,
Crec que les urnes et llevaran la raó i només et quedará el sis doble per a tornar a donar canya.
Intenta vore la part positiva de les coses. Em resultes ja mot "cansino" . Cambia el xip estem casi en altra decada
Felic any 2011

Tío canya - 30/12/2010
Orwell, està molt bé l'article però podries haver incidit en el fet que l'equip de govern no ha dit - i no sé si dirà- el cost de la campanya que diuen que paga BANCAIXA. Me pareix una vergonya que s'hagen gastat els diners en una paperaça que no val per a res. Lo que ha costat es podria haver invertit en altres coses que Alzira i els alzirenys necessiten. El PP d'Alzira aplica el mateix que fa el Sr. Camps i Cia. amb Canal 9, propaganda, propaganda i manipular a la gent.

PACO, les que són cansines són l'Alcaldessa i el PP perquè continuen tirant els diners públics en coses que només valen per a començar la seua campanya electoral. Si no voreu, temps al temps.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal