Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de enero de 2011
Clic en la foto para ampliar

El Benjamí A de Kilo superà el líder, Racing Algemesí, en un gran encontre
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Femení guanya i l’Aficionat del Ciutat d’Alzira perd en la darrera jornada

El Benjamí A continua l’escalada en derrotar
el líder Racing Algemesí (3-1)


El Femení del Ciutat d’Alzira-Alzibet, aconseguí una important victòria per 3 gols a 2 davant el segon classificat el Torrent, després de remontar per dues vegades un marcador advers en l’encontre del grup segon de 1ª Regional disputat a Tulell.

La primera part va finalitzar amb empat a un gol, després que Jessica igualara el marcador. En la segona les torrentines tornaren a avançar-se pero en els minuts finals de l’encontre, Jessica i Carla li donaren la volta al marcador.

Amb esta victòria el Ciutat d’Alzira-Alzibet es coloca en la setena posició de la classificació amb 14 punts.

L’altra cara de la moneda foren l’Aficionat de segona regional que va perdre davant el líder, el Rafelguaraf per 1 gol a 4 tot i que Carlos Grau anotà en el primer minut de l’encontre.

El Ciutat d’Alzira-Alzibet continua en la sexta posició amb 21 punts pero un poc més allunyat de les posicions capdavanteres.

Mentre el Juvenil va igualar en el Marquesat a 1 gol davant el Mancomunitat, equip amb el que comparteix el cinqué lloc de la classificació en un meritori partit dels deixebles de Marco.

El duel entre el Ciutat d’Alzira i el Racing Algemesí amb quatre enfrontaments va acabar amb empat a victòries i dos derrotes.

En alevins, l’equip A del Racing va superar al conjunt de Javi per 0 gols a 2, mentre el B guanyà en Algemesí per 2 gols a 4.

En Benjamins fou al contrari; el conjunt A de Kilo que va escalant posicions fins situar-se en cinqué lloc derrotà el líder en Tulell per 3 gols a 1 en un extraordinari i competit encontre. Mentre el B de David Bermell perdía en els darrers minuts a Algemesí per 4 gols a 2. Finalmente el Pre-Benjamí va perdre davant l’At Carcaixent per 0 gols a 3 en un competit partit.

Ciutat d’Alzira FB


 
 

                
.-000053                                                                               .-000058

                
             .-000070                                                                .-000019

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Saboret - 12/01/2011
He estat mirant sobre Alzibet i em crida l'atenció que una casa d'apostes. Com Alzibet, patrocine una escola de futbol de xiquets? No crec que una empresa que es dedica a eixa activitat siga la millor per a patrocinar esport intantil.
Ciutat d'Alzira FB - 13/01/2011
Alzibet sols patrocina els equips seniors del club com son el Femení que juga en 1ª Regional i l'Aficionat de 2ª Regional. Per tant, Saboret, esta empresa d'apostes no patrocina els equips de l'escola que van des del Pre-benjamí fins el Juvenil. Recentment la directiva d'aquest club va anunciar, pels mitjans de comunicació, el patrocini per part d'Alzibet del dos conjunts seniors del club. Esta col.laboració es ben rebuda sobre tot en moments de dificultat econòmica com l'actual.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal