Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
miércoles, 26 de enero de 2011

Un moment del partit que enfrontà al Júnior Masculí i el CB Guadassuar
1

El Nou Bàsquet Alzira cau davant d’un Moixent superior

El conjunt alzireny va patir la quarta derrota de la temporada, però es manté en tercera posició, empatat amb el Moixent i el Carcaixent

El sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va patir la quarta derrota de la temporada, la segona consecutiva en este començament d’any, a la pista del C.D. San Pedro Moixent per 76-58. El conjunt que entrena Alberto Lahoz, contagiat per l’ambient gèlid que es respirava la vesprada del dissabte, no va estar al nivell de joc demostrat al llarg de la temporada davant d’un rival directe.

Els alzirenys van eixir bastant freds a la pista, la qual cosa va donar els primers avantatges al Moixent, més encertats de cara a l’aro (9-2, minut 4). Els locals estaven més centrats i van imprimir un ritme de joc més intens. Des dels primers minuts es va veure a un Moixent superior, interpretant a la perfecció el contraatac, dominant davall les dos cistelles i traient profit dels rebots ofensius. Els locals van anar incrementant el seu avantatge fins a arribar al final del primer quart amb la màxima diferència fins a eixe moment (24-10).

El començament del segon quart pareixia discórrer pel mateix camí fins que un parcial de 0-9 a favor de Nou Bàsquet Alzira de la mà d'Óscar i Juanlu permetia als nostres reduir la diferència (26-19, minut 13). En l'atac següent, un triple de Pau deixava el marcador encara més ajustat (28-22). S’entrava en els moments més vibrants del partit, on els triples del Nou Bàsquet Alzira eren contestats immediatament pel Moixent (36-28, minut 16). Però tot va ser un miratge. Les diferències en el marcador a favor dels locals es van restablir i Nou Bàsquet Alzira tornava a mostrar-se un equip dèbil davall les cistelles i sense la fluïdesa necessària en atac, arribant-se al final de la primera part amb el resultat de 42-31.

L’inici de la segona part, després de la represa, va ser novament dubitatiu per als alzirenys. El quadre local no va tardar a posar en acció les seues armes i, gràcies al seu domini en el rebot i traient profit de la seua superioritat en el contraatac, es va fer novament amb el comandament del partit (49-36, m. 23).

El Nou Bàsquet Alzira no acaba d'ajustar la defensa i en atac les coses no estaven tampoc massa clares, atacant a ratxes. Així i tot, el resultat al final del tercer quart (59-48) encara feia concebre esperances d'una reacció dels alzirenys. Però la reacció no es va produir. Una cistella de Juancar en el començament de l'últim quart va reduir la diferència per davall dels deu punts (59-50, minut 32), però açò va ser el més a prop que el Nou Bàsquet Alzira  va estar del Moixent en el marcador. El partit va entrar tot seguit en una sèrie d'imprecisions i faltes per part dels dos equips i el ritme va decaure (62-50, minut 34).

El Nou Bàsquet Alzira va acabar entregat en els minuts finals de l'últim període, superat per la velocitat del Moixent. Els alzirenys van abaixar els braços i la diferència es va ampliar fins a quasi els vint punts (70-52, minut 38). Només els dos triples de Pau Ros en el tram final van impedir que la diferència fora major, fins a acabar el partit amb el resultat de 76-58.

La pluja obliga a suspendre el partit del Nou Bàsquet Alzira femení

D’altra banda, la pluja va obligar a suspendre el partit que enfrontava al C.B. El Verger i el Nou Bàsquet Alzira, quan el marcador reflectia un avantatge de dotze punts a favor de les alzirenyes al final del tercer quart. Les jugadores que entrena Fran Pérez “Villa” van saltar gelades a la pista en un matí de diumenge marcat per les inclemències climatològiques, el fred i la pluja. Però des del principi van portar el ritme davant d’un dèbil conjunt d’El Verger que en cap moment va donar la sensació de poder inquietar la victòria visitant, que s’estava fonamentant en la intensitat defensiva i la velocitat en el contraatac de les alzirenyes.

D’altra banda, el sènior masculí B es va imposar amb contundència (53-73) a la pista del C.B. Sueca, en un partit en el qual els alzirenys no van donar cap opció als seus rivals i van apel·lar al seu millor bàsquet per a emportar-se una victòria que els permet consolidar-se en la segona posició del seu grup de Segona Zonal. El quadre que entrena José Borrull va dominar el partit de principi a fi amb una bona actuació de Fran Pérez “Villa” i Fèlix Lahoz.

Una altra nota positiva de la jornada la va donar el júnior masculí, que va guanyar amb contundència a la pista del C.B. Guadassuar per 41-70. Els jugadors que entrena Pablo Brocca van fer un partit molt seriós i des del principi van saltar a la pista molt concentrats i practicant un bon joc, tant en defensa com en atac. El conjunt alzireny ha completat una excel·lent primera volta, acabant en quarta posició, amb set victòries i quatre derrotes, per darrere de Sueca, Anna i Pego. L’objectiu de cara a la segona volta és millorar el balanç de victòries i derrotes.

Victòria del Gruphac Arquitectura

Pel que fa a la resta de la jornada, el cadet masculí va patir una nova derrota a la pista del C.B. Alginet “C” per un ajustat 50-44. Els locals van portar la iniciativa en el marcador des del principi, però el partit va canviar i es va igualar en l’últim període. Després de superar un desavantatge de catorze punts, els jugadors que entrena Pablo Brocca es van posar a dos punts a falta de minut i mig per al final. Els alzirenys van disposar de dos atacs per a empatar l’encontre, però els locals van saber jugar millor les seus opciones per a endur-se una treballada victòria.

D’altra banda, l’infantil masculí Gruphac Arquitectura Alzira va aconseguir un valuós triomf (66-75) a domicili, davant del Jóvens Almàssera “B”, que deixa als alzirenys instal·lats en la tercera posició del seu grup. Els visitants van portar la iniciativa en el joc i en el marcador des del xiulit inicial, arribant a tindre avantatges de vora els vint punts. Però en l’últim període un parcial de 16-0 va reduir l’avantatge fins als set punts. Finalment, els nostres van saber jugar millor les seus armes per a aconseguir una important victòria. En canvi, els altres dos enfrontaments dels equips infantils es van saldar amb derrotes de l’infantil masculí grana a la pista del C.B. Banyeres per 69-36, i de l’infantil femení en la seua visita a Pedreguer per 59-28, resultats que reflexen la clara superioritat dels conjunts locals.

Victòria de l’aleví grana i del benjamí

En la matinal del dissabte al pavelló Fontana Mogort, l’alevi blau va plantar cara davant del líder invicte del seu grup, el València Bàsket “A”, malgrat perdre per 32-62. Els jugadors que entrena Fran Pérez “Villa” van començar molt bé, però el partit va canviar en el segon període, en el qual, gràcies a un parcial de 0-18, el conjunt toronja va despegar-se en el marcador. L’encontre es va igualar novament en el tercer període, però un nou parcial de 0-10 a favor dels visitants en el quart període, va decantar definitivament el triomf del costat del València Bàsket.

D’altra banda, l’aleví grana mixt, que debuta enguany en la competició, va aconseguir una important victòria a la pista del C.B. L’Alcúdia per un ajustat 34-38 que ha de servir com a injecció de moral per a l’equip que entrena Javi Valera. L’encontre va discórrer tremendamente igualat, amb predomini de les defenses i escassa anotació, on finalment es va imposar el conjunt més encertat de cara a cistella en els minuts finals.

La jornada es va completar el matí del diumenge amb la victòria dels més menuts, els benjamins, davant del C.B. Almussafes “A”, en un partit en el qual els jugadors que entrena José Borrull van imposar la seua superioritat i van acabar guanyant per 78-38. Esta victòria manté al Nou Bàsquet Alzira líder en la Lliga Benjamí Intermunicipal de Benifaió, empatat amb el C.B. Genovés.