Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 7 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Assemblea de Joves d'Alzira 'El Cau' celebra unes “Jornades de Reflexió”

Des del respecte i la tolerància, aquestes jornades volen mostrar una visió diferent al voltant del cristianisme


La figura de Jesuscrist és per als creients, però també per als que no ho són, d'indiscutible rellevància en la cultura occidental així com en la història de la Humanitat.

La Setmana Santa s'aproxima, i especialment a Alzira resulta una data de commemoració i devoció. És per això que des de l'Assemblea de Joves d'Alzira 'El Cau' hem volgut fer una modesta aportació amb el que hem denominat “Jornades de Reflexió”. Des del respecte i la tolerància, aquestes jornades volen mostrar una visió diferent al voltant del cristianisme.

El primer dels actes es realitzarà el dissabte 9 d'Abril al Saló d'Actes del Museu Municipal d’Alzira (MUMA). Començarà puntualment a les 17:00 hores i constarà de tres parts, totes elles al voltant de la pel·lícula “El Evangelio Según San Mateo” del director italià Pier Paolo Pasolini. Sorprén que aquest, obertament homosexual, ateu i comunista, fora tan fidel i respectuós amb l'evangeli que dóna títol al film, i que dedicaria al Papa Joan XXIII. En eixe sentit, la pel·lícula també rebé grans alabances per part del Vaticà així com diversos premis.

Prèviament a la projecció es realitzarà una “contextualització cinematogràfica” per part d'un membre de la nostra associació. Mentre que després de la projecció, al voltant de les 19:30 hores, es farà una “crítica sociocultural” a càrrec de Gonzalo Fernández Hernández, professor d'Història Antiga en la Universitat de València. S'analitzarà l'evolució del cristianisme des dels seus inicis fins a l'actualitat.

Assemblea de Joves d'Alzira 'El Cau'
 
 

“El Evangelio Según San Mateo” del director italià Pier Paolo Pasolini

 

 

 


 

                          
 .-000036                                                                                                                                  .-000021

                          
 .-000014                                                                                                                                  .-000079

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

vilellero - 07/04/2011
No puc anar la veritat, xó em pareix molt be la vostra iniciativa. Endavant i força per "el cau"

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal