Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de junio de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Torneig d’Estiu posa fi a la temporada del Nou Bàsquet Alzira

Va tindre com a campions al Power Electronics València en benjamins i infantils, i al Nou Bàsquet Alzira blau en alevins


 

El Nou Bàsquet Alzira va celebrar dissabte passat el seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que va tornar a convertir-se, per quart any consecutiu, en la gran festa de final de temporada del bàsquet alzireny. Esta quarta edició va reunir als equips del Power Electronics València, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent, a més dels representants del nostre club, en les categories benjamí, aleví i infantil.

La festa de fi de curs del bàsquet alzireny va tindre com a campions al Power Electronics València en les categories benjamí i infantil, i al Nou Bàsquet Alzira blau en categoria aleví, que juntament amb la resta d’equips participants van rebre els seus trofeus després de tot un matí de bon bàsquet. El campió de les categories benjamí i aleví es va decidir pel sistema de lligueta de tots contra tots, mentre que els infantils van disputar les semifinals i posteriorment els partits pel tercer i quart lloc i la gran final.

En categoria benjamí, el Power Electronics València es va proclamar campió amb autoritat després de guanyar els tres partits que va jugar. Com a subcampió va acabar el C.B. Moixent, que va ser l’únic equip que va oposar una certa resistència al conjunt taronja en tota la competició, el tercer classificat va ser el Nou Bàsquet Alzira i quart, el C.B. Tavernes.

La competició en categoria aleví va ser un mà a mà entre el Nou Bàsquet Alzira blau i el Power Electronics València. Al partit decisiu arribaven els dos equips invictes, després de guanyar els respectius enfrontaments contra el Nou Bàsquet Alzira grana i el C.B. Moixent.

El conjunt alzireny entrenat per Fran Pérez “Villa” va portar la iniciativa en el marcador durant bona part del partit, amb avantatges que rondaven els deu punts, però en el darrer període el Power Electronics València, gràcies a dos triples consecutius, va aconseguir pegar-li la volta al marcador. Finalment, “Villa” es va vore obligat a moure la banqueta per a tallar la reacció dels taronja i emportar-se la victoria per un ajustat 55-51. La tercera posició va ser per al C.B. Moixent, mentre que el Nou Bàsquet Alzira grana va acabar quart.

En infantils, el Power Electronics València es va proclamar campió en véncer en la final al Nou Bàsquet Alzira grana, mentre que el C.B. Moixent es va classificar en tercera posició després de guanyar al Tavernes per 50-24. En semifinals, el conjunt alzireny, entrenat per Kike Camarena, havia vençut al Tavernes per un ajustat 27-20, i el Power Electronics València i el C.B. Moixent havien protagonitzat un dels partits més vibrants de tota la jornada, que es va saldar a favor dels taronja per 35-32.

Els partits es van disputar al llarg de tot el matí a les dues pistes del pavelló Fontana Mogort i va concloure amb l’habitual cerimònia de lliurament de trofeus a tots els equips participants.

Nou Bàsquet Alzira


 

 

 

 

 

 

 

 


 

                            

.-000084                                                                  .-000091

.-000100

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal