Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de julio de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 “I Love this Game” I “Summer Team” guanyen el I Torneig Streetball de Sant Bernat

El torneig, organitzat pel Nou Bàsquet Alzira, va reunir 24 equips, 17 en categoria masculina i 7 en categoria femenina


 

La Plaça Major d’Alzira es va convertir dissabte passat en una gran pista de bàsquet amb motiu de la celebració del Torneig Streetball 3X3 Sant Bernat 2011, I Trofeu Gruphac, que va organitzar el Nou Bàsquet Alzira. La cita esportiva va reunir un total de 24 equips, 17 en categoria masculina i 7 en categoria femenina, entre ells equips del nostre club i uns altres provinents de localitats veïnes com Alginet, Guadassuar, Algemesí, Benifaió o Tavernes, i fins i tot, de poblacions com Almàssera o Alaquàs.

Els partits es van disputar a un temps de 15 minuts en la primera fase i 18 en la segona, i també acabaven quan un dels dos equips aconseguia arribar als 21 punts. La jornada va començar molt prompte, a les 7 del matí, amb els últims preparatius. Al voltant de les 8:45 hores van començar a arribar els equips i la competició va arrancar a les 9:00. Durant el matí es va disputar la lligueta prèvia i, per la vesprada, va ser el torn de les eliminatòries finals.

Una vegada disputats els vuitens i els quarts de final, el quadre masculí va deparar unes semifinals que van enfrontar, d’una banda, “I love this game” i “The Sub-31 Team”, i de l’altra, “Siroco” i “Falkata”. D’estos quatre equips van arribar a la gran final “I love this game”, conjunt format per jugadors d’Almàssera de les lligues EBA i LEB, i els “Siroco”, arribats des d’Alaquàs i únic equip mixt del quadre masculí.

Finalment, davant del nombrós públic que es va acostar fins a la Plaça Major per a presenciar els partits decisius, els “I love this game” van tornar a demostrar la superioritat que van exhibir durant tot el torneig i es van emportar la victòria per 21-8, i els 200 euros de premi en metàl·lic. Per la seua banda, l’equip finalista, els “Siroco”, es va endur 100 euros.

En la competició femenina, van arribar a les semifinals els conjunts “En un 3 i no res” i “Paladín”, d’una banda, i “Summer Team” i “Moc Moc”, de l’altra. La gran final la van disputar “Summer Team”, equip format per jugadores de l’Alginet, i “En un 3 i no res”, integrat per jugadores de Benifaió i Tavernes, amb victòria de les “Summer Team” per 21-8.

El quadre d’honor del I Trofeu Gruphac es va completar amb els trofeus als millors jugadors locals, que van ser per a Pau Ros, de l’equip dels “A-Ros-Trats”, i per a Inma Sánchez, de “Paladín”. El premi a l’equip més esportiu se’l van repartir els equips “Basketeras” i “Matú”, formats per jugadores infantils del Nou Bàsquet Alzira.

Dins del torneig també va haver espai per a l’activitat “Bàsquet per a la integració”, en què els jugadors del equips de bàsquet de l’associació de discapacitats d’Alzira ADISPAC i membres del nostre club van jugar diversos partidets d’exhibició.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem agrair la col·laboració del comerços i les firmes comercials que ens han ajudat a fer realitat este I Torneig Streetball 3X3 de Sant Bernat, que confiem que es consolide els pròxims anys: Audiovisión Óptica Alzira, Base, Gruphac Arquitectura, el Mosset, la Mafia, Cafetería Guinea, Vodafone, les piscines cobertes municipals i l’Ajuntament d’Alzira, com també als clubs La Rabosa, CA La Ribera i Club Voleibol Alzira per la seua col·laboració en les tasques de logística.

Quadre d’honor

Categoria masculina

Campió: I Love This Game.

Finalista: Siroco.

Categoria femenina

Campió: Summer Team.

Finalista: En un 3 i no res.

Millors jugadors locals: Pau Ros (A-Ros-Trats) i Inma Sánchez (Paladín).

Equips més esportius: Basketeras i Matú.

 

 

                          
 .-000074                                                                                                                         .-000076
 .-000090




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

HayacK - 12/07/2011
Estoy en la parra... Con lo que me gusta el Basket y va y me entero ahora :(
ugarte - 12/07/2011
Gasto tonto de llevar canastas,delimitar el campo, cuando hay parques como el Pere Crespi que ya tiene las canastas o el Venecia.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal