Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.600
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Monica Oltra respondrà hui a les preguntes que els veïns d’Alzira vullguen formular-li

En l’auditori de la Casa de la Cultura, a les 19:30 hores


 
. -000211
t#empesta20130410

“Pregunta a Compromís per Alzira, Compromís per Alzira t’escolta” és el títol de l’acte públic on estaran presents els regidors de Compromís per Alzira i la Síndica Adjunta de Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra. Tindrà lloc hui, a partir de les 19:30 h, a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Cada volta tenim una ciutadania que vol, que exigeix ser informada, ser consultada i que vol decidir sobre les polítiques més enllà del vot cada quatre anys. La ciutadania reclama avançar a un model on la democràcia directa –la democràcia quotidiana– siga compatible amb la democràcia representativa que s’ha practicat fins ara.

Des de Compromís per Alzira considerem que, amb la participació ciutadana s’estableixen relacions de complicitat amb la ciutadania, que al seu torn afavoreixen la implementació de les polítiques decidides entre ella i els governants. En definitiva, amb la participació ciutadana s’eixampla el concepte de democràcia, ja que persegueix que els habitants d’un lloc tinguen més capacitat per a transformar el medi on viuen i on exerceixen un major control sobre els seus òrgans polítics, econòmics i administratius.

Per tant, tot aquell que vulga participar pot fer la seua pregunta, pot enviar-la prèviament o fer-la en el mateix acte.

Compromís per Alzira

 

 

              

 .-000210                                                              .-000132

 

 

 

 


 

.-000244


                            
.-000115                                                                                      .-000182
                            
  .-000162                                                . -000181

                                            .-000223


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal