Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA Alzira organitza una taula redona per a abordar la lluita contra la discriminació en el món dels esports

El dimecres 9 de novembre, en el Museu Municipal d'Alzira (MUMA), de 12 a 13:00 hores


 .-000403


El departament de projectes europeus d'IDEA, l'agència de desenvolupament local de l'Ajuntament d'Alzira, celebrarà una taula redona per a abordar la lluita contra la discriminació en el món dels esports.
En el marc d'acció del programa Erasmus+ per a l'educació, aprovat i cofinançat per la Unió Europea, IDEA participa en el projecte internacional 
Change your mindcoach, el qual té com a objectiu la creació d'un curs en línia per a formar els entrenadors sobre la lluita contra la discriminació que existeix al món dels esports.
Sota aquesta idea, el dimecres 9 de novembre es durà a terme una taula redona al Museu Municipal d'Alzira (
MUMA) on participaran ponents amb una trajectòria professional excelsa i on aportaran una visió propera i personal sobre les seues vivències.
Es comptarà amb la participació de 
Mónica Carrió, qui ha estat màxima campiona d'halterofília a Espanya i Europa en repetides ocasions. L'excel·lència de Mónica, així com la seua constància i dedicació, es va veure recompensada, igualment, amb la seua participació en els Jocs Olímpics de Sydney l'any 2000. A més a més, Mónica ha exercit com a entrenadora, membre de la Federació d’Halterofília d’Espanya i presidenta del Club d’Halterofília d’Alzira.
D'altra banda, els assistents podran ser testimonis de l'experiència de 
Tomás Pardo, un referent indiscutible a tots els nivells. Tomás va participar en nombroses competicions internacionals, on jugà contra equips de reconeguda reputació com Los Pumas d'Argentina o els Springboks de Sud-àfrica. La passió de Tomás per aquesta disciplina es va veure reflectida en la creació del Club de Rugbi d'Alzira i en el seu perfil d'entrenador i seleccionador.
Aquesta taula redona està oberta per a qualsevol persona que estiga interessada en aquest àmbit: entrenadors, esportistes, formadors i públic en general. Les inscripcions poden registrar-se al següent enllaç:
https://forms.gle/62aoChjaWaAToyDk6.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
DeportesGeneral
Economía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal